Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Az Uránia-ház Stacey Halls
Kötési mód kemény tábla
Kiadó 21. Század Kiadó
Kiadás éve 2024
Vonalkód 9789635684915

Az Uránia-ház Stacey Halls
6.490 Ft
5.517 Ft
Kedvezmény: 973 Ft 15%
Menny.:db

Az Uránia-ház Stacey Halls

6.490 Ft
5.517 Ft
Kedvezmény: 973 Ft 15%
Menny.:db

Az Uránia-ház Stacey Halls

A szabadságnak ára van.

London, 1847. Alig pár mérföldnyire a várostól, csendes vidéki környezetben készülődés zajlik egy csapat fiatal nő fogadására. Szigorúan titkos, hogy pontosan hol van ez a ház, és a beköltözők nem ismerik egymást. Egy valami azonban közös bennük: mindannyian bukott nők.

Az Uránia-ház menedéket kínál prostituáltaknak, piti tolvajoknak, kitaszítottaknak - az újrakezdés lehetőségét. De vajon tudnak-e élni a lakók ezzel a lehetőséggel?
Angela Burdett-Coutts, a milliomosnő az Uránia-ház egyik mecénása. Légvonalban nem is olyan messze, Piccadilly környéki otthonában tartózkodik, amikor döbbenetes felfedezést tesz. A férfit, aki tíz évvel ezelőtt zaklatta, szabadlábra helyezték. Angela tudja, csak idő kérdése, hogy a rémálom újrakezdődjön.

E nagyon különböző háttérből érkező lányok, asszonyok sorsa egy ponton összekapcsolódik, hogy kiderüljön: a szabadságnak mindig ára van.
Stacey Halls negyedik regénye valós történetet dolgoz fel: Charles Dickens, a regényíró otthont alapított, amely menedékül szolgált a bukott nőknek. E könyv lapjain a ház története elevenedik meg.

Stacey Halls az angliai Lancashire-ben nőtt fel, az egyetemen újságírást tanult. Familiárisok - A pendle-dombi boszorkányok című regénye rögtön elsöprő közönségsikert aratott a történelmi fantasy olvasóinak körében: tizenkét nyelvre fordították le, és csak az Egyesült Királyságban több mint 200.000 példányban kelt el. Kemény táblás és puha kötéses kiadása egyaránt a Sunday Times bestseller listáján szerepelt. További regényei - A lelenc, Mrs. England - szintén Sunday Times-bestsellerek lettek, emellett számtalan díjat és jelölést zsebelt be velük.

Várható szállítás: 2024. június 18.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Stacey Halls

Stacey Halls 1989-ben született. Egy kis településen nőtt fel az angliai Lancashire-ben, és újságírást tanult az egyetemen. Írásai többek között a Guardianben, az Independentben és a Sunban jelentek meg. Jelenleg Londonban él férjével.

A familiárisok az első regénye, amellyel rögtön elsöprő közönségsikert aratott a történelmi fantasy olvasóinak körében: csak az Egyesült Királyságban több mint 200.000 példányban kelt el, kemény táblás és puha kötéses kiadása egyaránt a Sunday Times Bestseller listáján szerepelt. A könyvet több, mint tizenkét nyelvre fordították le, és készül a tévés adaptáció.

Második regénye, A lelenc 2020 februárjában jelent meg.

Leírás

Az Uránia-ház Stacey Halls
Kötési mód kemény tábla
Kiadó 21. Század Kiadó
Kiadás éve 2024
Vonalkód 9789635684915

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.