Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Pusztaság - C. J. Box

Kötési mód keménytábla
Kiadó Kossuth Kiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelme 320 oldal
Méret: 205 mm x 130 mm
Vonalkód 9789636361242

Pusztaság -  C. J. Box
5.500 Ft
4.675 Ft
Kedvezmény: 825 Ft 15%
Menny.:db

Pusztaság - C. J. Box

5.500 Ft
4.675 Ft
Kedvezmény: 825 Ft 15%
Menny.:db

Pusztaság - C. J. Box

Az észak-dakotai Grimstad városa felduzzad, amikor a robbantásos palaolaj kitermelés miatt férfiak tömege érkezik. Elszaporodnak a vendéglátó- és szórakozóhelyek, és a szervezett bűnözés megszimatolja a lehetőségeket.
Ide érkezik a Gyíkkirály esete után Montanából Cassie Dewell, akit a helyi seriff választott ki, hogy vezető nyomozóként új szemléletet hozzon a hivatalába. Első feladata két közelmúltbeli gyilkosság kivizsgálása. Grimstadban szinte háborús a helyzet – rivális drogbandák küzdenek azért, hogy uralják a növekvő kábítószerüzletet.
Cassie esetének kulcsszereplője a tizenkét éves, magzati alkohol szindrómával született fiú, Kyle Westergaard lesz, bár ezt még egyikük sem sejti. A fiú a reggeli újság kihordásakor szemtanúja lesz egy látványos autóbalesetnek, amely egy szakadékban végződik, és ő egy drámai macska-egér játék óvatlan katalizátorrává válik.
A történetet a biciklijén oda-vissza átjáró Kyle tettei nemcsak az események irányát határozzák meg, hanem a szerhasználat szenvedélybetegekre és családjaikra gyakorolt rettenetes hatásait szembeállítják a drogot szállító, a kereslet és kínálat törvényei által finomra hangolt hálózatokkal. Kyle nemcsak szívet ad egy nyugtalanító és eredendően erőszakos történetnek, hanem arcot ad a társadalom peremén élő, jogfosztott, szenvedélybetegekkel együtt élő gyerekeknek. Nem sejtve, hogy Dewell kulcsszerepet játszik majd gyötrelmes helyzete megoldásában, Kyle úgy dönt, megbízik Cassie-ben, s ezzel hozzájárul, hogy véget érjen a városban az erőszak uralma.
De addig, mint az előre sejthető, a szerző könyörtelenül szembesíti főhősét a tapasztalt bűnözők felperzseltföld-taktikájával. Cassie Dewell azt gyanítja, elintézetlen ügyek közelednek felé. Készen áll.
Várható szállítás: 2024. május 30.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.