Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Zord évszakok Glen Cook

Fordító: Takács Gergely
Kiadó: Tuan Könyvkiadó
Sorozat: A Fekete Sereg
Megjelenés: 2024. március 25.
ISBN: 9789635891177
Méret: 200 mm x 160 mm x 20 mm 

Zord évszakok Glen Cook
6.490 Ft
5.517 Ft
Kedvezmény: 973 Ft 15%
Menny.:db

Zord évszakok Glen Cook

6.490 Ft
5.517 Ft
Kedvezmény: 973 Ft 15%
Menny.:db

Zord évszakok Glen Cook

"Elmondhatnám ki vagyok, hátha az irományaim valami csoda folytán átvészelik ezt az egészet. A nevem Murgen. A Fekete Sereg zászlóhordozójaként szolgálok, bár legnagyobb szégyenemre egy csatában elvesztettem a lobogót. Nem hivatalosan én vezetem az Évkönyveket, mivel Vészmadár halott, Félszemű nem hajlandó, más meg nem nagyon tud írni, olvasni. Az elkövetkező pár hónapban, hétben, napban, vagy ki tudja mennyi ideig tart mire az árnyföldiek óhatatlanul pontot tesznek itteni működésünk végére, én leszek a vezetőd."

Ezek Murgen, a Fekete Sereg tapasztalt veteránjának szavai. A Sereg elfoglalta Viharvár erődjét az Árnymesterektől, a világ távoli sarkaiból származó sötét mágusoktól. Kezdetét veszi a várakozás.

A hatalmas túlerő és varázslatok szorongatta Fekete Sereg kimerült testvérei nem csak az életüket, de a lelkük üdvét is kockára teszik, hogy megtartsák zsákmányukat. De ez egy új kor hajnala és hatalmas erők munkálkodnak a háttérben. A nyueng baok ősi népének bölcsei állítják, az óidők istenei álmatlanul forgolódnak. A Sereg parancsnoka megőrült és sötét hatalmakkal üzekedik.

Egyedül Murgen, akit egy titokzatos varázslat hatására időről időre elsodornak az idő hullámai, kezdi kapisgálni az isteneket és embereket egyaránt bábbá silányító sötét tervet.

Várható szállítás: 2024. május 29.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.