Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

You, with a View - Te, kilátással Jodi Ellen Malpas
Várható megjelenés 2024. 07. 08.
Kötési mód puha kötés
Kiadó Művelt Nép Könyvkiadó
Kiadás éve 2024
Terjedelme 400 oldal
Méret 125 mm x 200 mm x 0 mm
Vonalkód 9789635803026

You, with a View - Te, kilátással Jodi Ellen Malpas
5.490 Ft
4.667 Ft
Kedvezmény: 823 Ft 15%

You, with a View - Te, kilátással Jodi Ellen Malpas

5.490 Ft
4.667 Ft
Kedvezmény: 823 Ft 15%

You, with a View - Te, kilátással Jodi Ellen Malpas

Két fiatal, akik középiskolai ellenségek, kénytelenek a nagyszüleik egykori felbontott eljegyzése miatt ismét összejönni és egy hosszú utazást tenni együtt.

Noelle Shepard munkanélküli, a szüleinél lakik, és a szeretett nagyanyját gyászolja, amikor váratlanul rábukkan egy szerelmeslevélre és a nagyi évtizedekkel korábbi fényképeire, amiken egy szerelmes férfival látható.

Egy TikTok oldalt hoz létre, hogy felkutassa a titokzatos férfit, a kutatás híre aztán elterjed, és Noelle megdöbbenve látja, hogy a férfi TikTokon jelentkező unokája nem más, mint a középiskolai végzete, Theo Spencer.

Noelle nem hagyja, hogy Theo felnőttkorban elért bosszantó sikerei vagy gunyorosan szexi mosolya megakadályozza abban, hogy személyesen találkozzon Theo nagyapjával, és megismerje a titkokat, amiket a férfi fiatalkorában a nagyanyjáról tudott.

Amikor megtudja, hogy valaki meghiúsította a nagyanyja és Theo nagyapjának tervét, hogy elszökjenek, Noelle úgy dönt, hogy végigjárja a tervezett nászútjukat, amit sosem tudtak megvalósítani. Van azonban egy gubanc: Paul, Theo nagyapja szeretne vele tartani, és ragaszkodik hozzá, hogy Theo is elkísérje őket.

Csoda lesz, ha Noelle nem hajítja ki Theót a mozgó kocsiból vagy az ágyból, ahol végül együtt alszanak. Ahogy fogynak a kilométerek, úgy szikrázik a levegő egyre jobban és szenvedélyesebben kettejük között, amíg Noelle rá nem jön, hogy Theo is titkol valamit, ami felboríthatja még bizonytalan lábakon álló kapcsolatukat, mielőtt az ismét megerősödhetne.

"Csodálatosan őszinte, szívből jövő és leírhatatlanul szexi" - Rachel Lynn Solomon New York Times bestseller szerző

"Jessica egy új és tartós kedvenc!" - Ali Hazelwood New York Times bestseller szerző

Gyártó:
Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.