Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Villa Abbázia (új kiadás) Huszti Gergely
Várható megjelenés 2024. 06. 05.
Kötési mód puha kötés
Kiadó Open Books
Kiadás éve 2024
Terjedelme 356 oldal
Méret 123 mm x 203 mm x 29 mm
Vonalkód 9789635724567

Villa Abbázia  Huszti Gergely
5.499 Ft
4.674 Ft
Kedvezmény: 825 Ft 15%

Villa Abbázia Huszti Gergely

5.499 Ft
4.674 Ft
Kedvezmény: 825 Ft 15%

Villa Abbázia Huszti Gergely

1911, Budapest. Erőss Ada kisírt szemmel lép az oltárhoz, hogy hűségesküt tegyen a nála harminc évvel idősebb lókereskedőnek, akit egyetlen porcikája sem kíván.

A nagypolgári család a tönk szélére került, és ha Ada apja nem kapja meg a neki ígért kölcsönt a kérőtől, végleg elszegényednek. Adának azonban minden vágya, hogy orvosnak tanulhasson, és szándékától sem apja zsarnoki szigora, sem a férfiak uralta világ nem képes eltántorítani. A díszes menyegző kínos botrányba fullad, mivel a lány nem hajlandó apja akaratának engedelmeskedni.

A családot a sajtó meghurcolja, és a lánynak el kell hagynia otthonát.

Adát hisztériásnak nyilvánítják, és egy abbáziai szanatóriumba száműzik, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy ott tehetős férjet fogjon magának, mert örökségre immár nem számíthat. Az Adria tengermelléke fénykorát éli. Az üdülőhely luxusszállodáit fejedelmek és előkelőségek, híres művészek és hamiskártyás bohémek látogatják, sétányainak babérillatú ligetei szerelmek és szakítások állandó színtere.

A szanatórium szűk szobáiból nézve mindez csupán álom, a katonás napirend megtörni látszik a különc természetű lányt, ám feltűnik két újdonsült barátnő és két nem mindennapi udvarló is, így Ada kénytelen szembesülni az elhazudott múlttal, hiszen addig senki mellett nincs maradása, amíg le nem vetkőzi a családi titkok és nemzedéki örökségek béklyóját.

Gyártó:
Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.