Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Tízparancsolat 2.0 Divinyi Réka, Herendi Gábor, Réti László
Kötési mód puha kötés
Kiadó Jaffa Kiadó
Kiadás éve 2024
Méret 140 mm x 200 mm x 0 mm
Vonalkód 9789634758730

Tízparancsolat 2.0 Divinyi Réka, Herendi Gábor, Réti László
4.499 Ft
3.824 Ft
Kedvezmény: 675 Ft 15%
Menny.:db

Tízparancsolat 2.0 Divinyi Réka, Herendi Gábor, Réti László

4.499 Ft
3.824 Ft
Kedvezmény: 675 Ft 15%
Menny.:db

Tízparancsolat 2.0 Divinyi Réka, Herendi Gábor, Réti László

Tízparancsolat. A legősibb szabályrendszer. De mi van, ha unatkozó fiatalok átértelmezik, és like-vadászatra kezdik használni?

Marát tizennyolc évesen érte anyja váratlan halála. Kamaszként képtelen feldolgozni a traumát. Csak idő kérdése, hogy olyan társaságba keveredjen, amelyben úgy érzi, megkapja, amit szeretne: végre figyelnek rá. A lány egyre durvább dolgokat vállal, hátha vallásos apját is kihozza a sodrából...

"Nem érzem így jól magam. Apám folyamatosan elárul, nem is érdekli, mit akarok. Hát ezért szúrok ki vele. Hogy érezze, mennyire rossz nekem, amit velem csinál."
"Nem érzem így jól magam. A lányom nem csinál meg semmit, már nem tudom kezelni. Hát ezért szúrok ki vele. Hogy érezze, mennyire rossz nekem, amit velem csinál."

Az apa jót akar - a lány rombolna. Az apa szereti - a lány nem érzi. A konfliktus fokozódik, a tragédia lesújt. Az egyiknek a felesége hal meg - a másiknak az anyja. De valójában kinek a hibájából nyílt ki az az ablak a nyolcadik emeleten? Fegyverként használt erotika, autós üldözés, árulás, eldugott pisztoly, pszichotikus barát, mások semmibe vétele.
Apa és lánya küzdelme őrült spirálba rántja a szereplőket, és egyre mélyebbre süllyednek az egymással való harcban. Már nem számít, ki és mennyire sérül. De hol a határ? Mikor csap át a polgárpukkasztás bűncselekménybe?

HERENDI GÁBOR rendező, filmproducer (Toxikoma, Kincsem, Valami Amerika), DIVINYI RÉKA forgatókönyvíró (Szabadság Szerelem, Valami Amerika 2-3, BÚÉK) és RÉTI LÁSZLÓ thrilleríró (Megölni Telekit, Budapest Boulevard, Kaméleon) már bizonyított a saját területén. Most azért fogtak közös projektbe, hogy egyén és társadalom szembenállásának kérdéseit feszegessék a napjaink Budapestjén játszódó izgalmas akcióthrillerben.

Várható szállítás: 2024. április 19.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.