Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Szabadesés - Urbán erotika Gyuricza Gergely
Kötési mód keménytábla
Kiadó Figura Könyvkiadó
Kiadás éve 2024
Méret: 210 mm x 148 mm x 40 mm
Vonalkód 9786156380043

Szabadesés - Urbán erotika Gyuricza Gergely
5.699 Ft
4.844 Ft
Kedvezmény: 855 Ft 15%
Menny.:db

Szabadesés - Urbán erotika Gyuricza Gergely

5.699 Ft
4.844 Ft
Kedvezmény: 855 Ft 15%
Menny.:db

Szabadesés - Urbán erotika Gyuricza Gergely

"A gimiben a könyvklub stréber szüzekkel volt tele. A matekszakkör szűz stréberekkel. Én annak idején mindkettőbe jártam."

A 27 éves Petra élete néhány nap alatt fenekestől felfordul, amikor régi szerelme, aki mellett átélhette az elfogadást, a spontaneitás örömét és az önfeledt boldogságot, váratlanul felbukkan. Egy probléma van csupán: a férfi már foglalt. A főszereplő végtelenített belső monológján keresztül megismerhetjük, milyen gátlásokkal és szorongásokkal kell megküzdenie egy nőnek, aki szeretné őszintén megélni a saját szexualitását.

Mennyiben hatnak rá a családi és baráti környezetéből vett-tanult viselkedési minták, mennyire befolyásolja egy fiatal nő mindennapi életét az alkoholista anya, a családját elhagyó, majd visszatérő apa cselekedeteinek nyomasztó emléke? A történetben jelen van a megfelelés kényszere, de az élet nehézségeivel való szarkasztikus humorú szembenézés is.

Gyuricza Gergely pszichológusként végzett és tevékenykedett, jelenleg festőművészként vizsgálja az erotika milyenségét. Az évek óta rendszeresen megvalósított Urbán Erotika című kiállítás-sorozata a vágy természetét és annak 21. századi dilemmáit járja körül. A közösségi média felületein többezren követik és aktívan kommunikálnak vele.

A kötet szövege irodalomterápiás foglalkozások alapanyaga.

"A fesztiválon volt egy cuki srác, de csak addig tartott, amíg meg nem szólalt. A faszik nagy része olyan, mint a páva: jó ránézni, de szörnyű hallgatni."

Várható szállítás: 2024. június 18.
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.