Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Skandar és a fantomlovas - Skandar 2. A. F. Steadman
Kötési mód keménytábla
Kiadó Alexandra
Kiadás éve 2023
Terjedelme 496 oldal
Méret 153 mm x 234 mm x 42 mm
Vonalkód 9789635826117

Skandar és a fantomlovas - Skandar 2. A. F. Steadman
5.599 Ft
4.759 Ft
Kedvezmény: 840 Ft 15%
Menny.:db

Skandar és a fantomlovas - Skandar 2. A. F. Steadman

5.599 Ft
4.759 Ft
Kedvezmény: 840 Ft 15%
Menny.:db

Skandar és a fantomlovas - Skandar 2. A. F. Steadman

HŐSÖK ÉS UNIKORNISOK, AHOGY MÉG SOSEM LÁTHATTUK ŐKET

Először a sörénye, aztán a farka kezdett elektromosan sisteregni, míg eggyé nem lett a villámlással; a fekete szín tintaként kopott le róla. Olyan volt, mintha Skandar egy villámokkal átszőtt viharfelhőn lovagolna. A fekete unikornis diadalittasan felsikoltott, és már lehetetlenség volt megmondani, hol ér véget a feje, és hol kezdődik körülötte a vihar.

AZ ELKÉPESZTŐ KALAND FOLYTATÓDIK...

TÁRNÁK
Az azonos elemhez tartozók számára kialakított hivatalos hely. A Kemence a tűz, a Kút a víz, a Kaptár a levegő és a Bánya a föld elem tárnája. A szellem elem tárnája nem hivatalos.

A TITOKKUFÁROK LOMBHÁZA

Sasfészek lovasai számára tiltott helyen, Négypont legnyomorultabb utcáján áll ez a meglehetősen rozoga lombház, amelyben a titokkufárok űzik kétes ügyleteiket. Titkokkal kereskednek, ám a titkok ára hatalmas: jól gondold meg, mit adsz cserébe, mert ha nem mondasz igazat, az életeddel fizetsz értük!KÁOSZ TÁBOR
A Négypont fő arénája mögötti körülzárt területen gyülekeznek a versenyzők a Káosz Kupát megelőzően. Ugyanitt várakoznak a fiókák a második tanévet lezáró lovagi torna előtt, ahol a túlélésükért küzdenek.

EZÜST ERŐD
Az Ezüst Erőd közepén tiszteletet parancsoló ezüsttorony áll, a Lándzsa. Kevés az olyan bátor lovas, akinek ne gyöngyözne verejték a páncélja alatt, amikor megközelíti az ezüstpajzsokból épített fal szegélyezte erődöt a felé vezető ezüsthárs fasoron. Azt beszélik, fémsátrak és csillogó aréna található a tábor közepén, ám mivel a belépés kizárólag az Ezüst Kör tagjainak és az őrszemeknek lehetséges, rajtuk kívül mindenki csak a találgatásokra hagyatkozhat.

VADVIRÁGHEGY
Vadvirághegy, a Föld zóna tizenegyedik, és egyben legtávolabbi dombja áll a legmesszebb Négyponttól. Az élénk színekben pompázó vadvirágok szőnyegén építette fel lombházát a Shekoni család, itt élnek szíjgyártó- és gyógyítótanoncaikkal.

 

Várható szállítás: 2024. június 18.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.