Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Raze - Letarol - Scarred Souls 1. Tillie Cole
Kötési mód puha kötés
Kiadó Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelme 344 oldal
Méret 136 mm x 204 mm x 28 mm
Vonalkód 9789635974597

Raze - Letarol - Scarred Souls 1. Tillie Cole
3.799 Ft
3.229 Ft
Kedvezmény: 570 Ft 15%
Menny.:db

Raze - Letarol - Scarred Souls 1. Tillie Cole

3.799 Ft
3.229 Ft
Kedvezmény: 570 Ft 15%
Menny.:db

Raze - Letarol - Scarred Souls 1. Tillie Cole

Egy férfi, akit megfosztottak a szabadságától, az erkölcseitől… az életétől. Fogságban idomították arra, hogy öljön, csonkoljon és mészároljon.

A 818-as fogolyból megállíthatatlan harcos lett a ringben. Csak az erőszakot ismeri. Miután éveket töltött el száműzetésben egy föld alatti pokolban, csak egy gondolat jár a fejében: a bosszú… a véres, lassú és erőszakos bosszú.

Egy nő, akit megfosztottak a szabadságától, az erkölcseitől… az életétől. Kisa Volkova az egyetlen lánya Kirill Volkovnak, az Elhallgattatónak, aki a hírhedt New York-i orosz maffia, a Bratva három főnökének egyike. Védelem alatt éli az életét. De tulajdonképpen börtönben. És túl sok ellenség ólálkodik az ajtajuk előtt. Kisa arról álmodik, hogy kiszabadul.

A maffiafőnök apa kizárólagos hatalmat gyakorol az ő világukban. De a vőlegénye, Alik sem jobb: a Barlang ötszörös bajnoka, hidegvérű gyilkos, Kisa életének minden területét irányítja, amitől a lány halottnak érzi magát belül…

Aztán egyik este megváltozik minden. Kisa belebotlik egy tetovált, sebhelyes, mégis lenyűgözően jóképű hajléktalan férfiba az utcán. Valamiért mélyen felkavarja az illető: ismerős, de tiltott vágyakat ébreszt benne. A férfi teljesen menthetetlennek tűnik. Kisának gyorsan el kellene felejtenie… mindkettőjük érdekében.

Ám hetek múlva, meglepetésére ez a férfi lesz a Barlang beugró harcosa, és Kisa tudja, hogy óriási bajban van. A jövevény kérlelhetetlen az ellenfeleivel, Kisa pedig mániákusan odavan érte. Vágyik rá. Sóvárog az érintése után. Magának akarja ezt a titokzatos férfit… akit úgy hívnak, hogy Raze.

„Wáááá, totális behódolás Tillie Cole-nak! Nagyon-nagyon szerettem ezt a könyvet. Nem igazán emlékszem, hogy olvastam volna ennyire durva, őrületesen jó maffiasztorit. Teljesen beszippantott.” – _Eriii, moly.hu

18 éven felülieknek!

Várható szállítás: 2024. május 30.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.