Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Puszta kézzel Tyson Fury
Várható megjelenés 2024. 03. 08.
Kötési mód puha kötés
Kiadó Trubadúr Könyvek Kiadó
Kiadás éve 2024
Terjedelme 320 oldal
Méret: 215 mm x 138 mm
Vonalkód 9786156490919

Puszta kézzel Tyson Fury
5.490 Ft
4.667 Ft
Kedvezmény: 823 Ft 15%

Puszta kézzel Tyson Fury

5.490 Ft
4.667 Ft
Kedvezmény: 823 Ft 15%

Puszta kézzel Tyson Fury

Apa. Férj. Testvér. Harcos. Showman.

A könyörtelen őszinteséggel elmesélt Puszta kézzel egy sportikon lenyűgöző önéletrajza, melyben a veretlen nehézsúlyú bajnok, a "Cigánykirály" Tyson Fury visszatekint karrierjére, és elmondja, hogyan jutott fel a csúcsra, hogyan ismerkedett meg Parisszel, aki később imádott felesége és hat gyönyörű gyermekének anyja lett. Elbeszéli, milyen fontos szerepet játszott karrierjében neveltetése és a családja.

Tanúi lehetünk a Cigánykirály bukásának és újbóli felemelkedésének, annak, hogy élete legnehezebb időszakában az öngyilkosság gondolata is megkísértette.


A sportikon őszintén beszél arról, milyen kemény küzdelem árán tudott felülkerekedni mentális betegségén, és hogyan segítette ebben a harcban a családja és a hite. Egyetlen célja az volt, hogy bebizonyítsa, még mindig ő a világ legjobb nehézsúlyú bokszolója.

Minden nehézség ellenére Tyson talpra állt, hogy végül elérkezzen pályafutásának egyik legnagyszerűbb pillanata, a Dillian Whyte elleni kiütéses győzelem a Wembley Stadionban, új rekordot jelentő 94 ezer néző előtt.

Gyártó:
Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.