Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Palackba zárt múlt Heléne Holmström
Kötési mód puha kötés
Kiadó Cartaphilus Kiadó Kft.
Kiadás éve 2023
Terjedelme 392 oldal
Méret 125 mm x 200 mm x 31 mm
Vonalkód 9789632669243

Palackba zárt múlt Heléne Holmström
5.499 Ft
4.674 Ft
Kedvezmény: 825 Ft 15%
Menny.:db

Palackba zárt múlt Heléne Holmström

5.499 Ft
4.674 Ft
Kedvezmény: 825 Ft 15%
Menny.:db

Palackba zárt múlt Heléne Holmström

Az egykor menő tévés borszakértőnek számító Bente Hammar médiakarrierjének egy kínos eset vetett véget. Most egy középszerű étterem pincérnőjeként dolgozik, de a borok iránti szenvedélye változatlan, és amikor egy párizsi barátja egy régi palack bor kapcsán kéri a segítségét, örömmel kap az alkalmon. A palackon svéd felirat olvasható, és a nyomozásba kezdő Bente hamar rádöbben, hogy a bor mögött lenyűgöző történet rejtőzik, amely egészen a második világháborúig és egy abba belekeveredett fiatal svéd férfiig vezet.

A titokzatos palack ráadásul esélyt jelent tévés karrierje felélesztésére, ebben pedig tökéletes partnerre talál Didrik Holgersson történészben, aki magánéleti válságából keres kiutat. Párosuk hamarosan egy francia faluban találja magát, ahol a nyomozásuk során háborús rémtettek és egy tiltott szerelem következményei tárulnak eléjük. A múlt megismerése közben pedig saját életük is új színben tűnik fel: mi és ki az igazán fontos számukra.

Heléne Holmström, a nagy sikerű Karácsonyi kovász szerzőjének új könyve ízekkel és érzelmekkel teli olvasmány arról, hogy merjünk álmodni... ugyanakkor legyen bátorságunk is megkérdőjelezni azokat.

Várható szállítás: 2024. június 18.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.