Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

One Last Stop - Egy utolsó megálló  Casey McQuiston

Kiadó: MŰVELT NÉP KÖNYVKIADÓ
Oldalak száma: 440
Megjelenés: 2023. november 27.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789635802005 

One Last Stop - Egy utolsó megálló  Casey McQuiston
4.990 Ft
4.242 Ft
Kedvezmény: 748 Ft 15%

One Last Stop - Egy utolsó megálló Casey McQuiston

4.990 Ft
4.242 Ft
Kedvezmény: 748 Ft 15%

One Last Stop - Egy utolsó megálló  Casey McQuiston

A Red, White, & Royal Blue New York Times bestseller szerzőjének tollából egy romantikus komédia, amitől eláll az olvasók lélegzete.

A cinikus huszonhárom éves August New York-ba költözik, és azt hiszi, ezzel bebizonyítja az igazát: hogy nem létezik varázs és filmvászonra kívánkozó szerelem, és az ember egy okos dolgot tehet: ha egyedül éli le az életét. El sem tudja képzelni, hogy egy 24 órán nyitva tartó palacsintázóban pincérnősködni és fura fazonokkal egy lakásban élni ezen sokat változtatna. És semmiképpen sem elképzelhető, hogy a metrós ingázás más lehet, mint nap, mint nap fárasztó unalomba merülni és áramkimaradásokat végigkínlódni.

Csakhogy meglát egy fantasztikus lányt a metrókocsiban.

Jane-t. A káprázatos, elbűvölő, rejtélyes és lehetetlen Jane-t, akinek nyers a modora, a haját taréjba fésüli és szelíd a mosolya, és amikor bőrkabátban megjelenik, Augustnak akkor lesz jó napja, amikor a legnagyobb szüksége van rá. A metrós fellángolás a nap legszebb perceit hozza el Augustnak, de hamar rájön egy nagy bökkenőre: Jane nemcsak hagyományos punk rockernek látszik, de szó szerint az 1970-es évekből csöppent a jelenbe, és Augustnak mindent meg kell ragadnia, amit a múltjában szeretett volna hagyni, hogy Jane segítségére legyen. Lehet, hogy ideje bizonyos dolgokban mégis csak hinni...

Casey McQuiston Egy utolsó megállója egy varázslattal teli, szexi, hatalmas szívű szerelmi regény, amiben a lehetetlen lehetségessé válik, miközben August mindent elkövet, hogy megmentsen egy lányt, aki eltévedt az Időben.

"Csodálatosan romantikus történet, csupa humor és szív" - A Time magazin, a 2021-es év Legjobban Várt Könyveiről.
"Álmodozó, más világbeli, okos, magával ragadó, elgondolkodtató és nagy nevetésekre fakasztó - szóval mindent összevetve pontosan az, amit Casey McQuistontól elvárunk!" - Jasmine Guillory, a New York Times két sikerkönyvének, a Lánykérésnek és a Parti kettőnek írója.

Könyváruházunk a legjobb 4.000 könyv internetes könyvesboltja!
Gyártó:
Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Casey McQuiston

Casey McQuiston amerikai romantikus regények szerzője az új felnőtt fikció műfajában, aki leginkább a New York Times legkelendőbb Red, White & Royal Blue című debütáló regényéről ismert, amelyben Amerika első női elnökének fia beleszeret egy hercegbe. Anglia, és a másodéves One Last Stop című könyv.

Leírás

One Last Stop - Egy utolsó megálló  Casey McQuiston

Kiadó: MŰVELT NÉP KÖNYVKIADÓ
Oldalak száma: 440
Megjelenés: 2023. november 27.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789635802005 

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.