Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Nyakigláb apó - Kedves Ellenségem! Jean Webster
Kötési mód keménytábla
Kiadó Manó Könyvek
Kiadás éve 2023
Terjedelme 480 oldal
Méret 140 mm x 197 mm x 40 mm
Vonalkód 9789635843183

Nyakigláb apó - Kedves Ellenségem! Jean Webster
4.990 Ft
4.242 Ft
Kedvezmény: 748 Ft 15%
Menny.:db

Nyakigláb apó - Kedves Ellenségem! Jean Webster

4.990 Ft
4.242 Ft
Kedvezmény: 748 Ft 15%
Menny.:db

Nyakigláb apó - Kedves Ellenségem! Jean Webster

Mindenkinek, aki kedveli Lucy Maud Montgomery és Jane Austen írásait.Valamint az ő lányaiknak, anyukáiknak.

Megnevettető, bájos és titkokkal átszőtt – mindent tud, amit egy lányregénynek tudnia kell, sőt annál is többet. Jean Webster méltán híres két kisregénye az idők folyamán semmit sem veszített aktualitásából, humorából, olyan olvasmányok, melyeket jól esik időről időre újra elővenni, akkor is, ha közben felnő az ember.

Nyakigláb apó – ahogy támogatóját nevezi elnyújtott árnyképe után Judy (született Jerusha) Abbott, történetünk hőse – egy ismeretlen és titokzatos jótevő, akinek segítségével főiskolára járhat az árvaházban nevelkedett, igencsak eleven képzelőerővel és óriási szívvel megáldott lány. Neki ír humoros leveleket, beszámolókat az iskolai életről, társairól, baklövésekről és a farmról, ahol a nyári szüneteket tölti, mit sem sejtve arról, hogy ki is ez a titokzatos idegen

A Kedves Ellenségem a Nyakigláb Apó folytatásának is tekinthető, hiszen Judy beszámolóiból megismerjük barátnőjét, Sallie McBride-ot, aki a második regény leveleinek a szerzője. Ő Judynak számol be arról, hogy mi a nehezebb, 113 árva gondját viselni, egy árvaházat igazgatni minden előzetes szakmai tapasztalat nélkül, avagy mosolyra fakasztani egy morózus, goromba, ámde tiszteletre méltó skót orvost.

Szerencsére kudarcairól és győzelmeiről egyaránt rendszeresen tájékoztatja legjobb barátnőjét, aki egykor ennek az árvaháznak volt a lakója, így önfeledten átadhatjuk magunkat a szellemes, derűs és csipetnyi öniróniával fűszerezett könyvnek, amely igen élvezetes olvasmány lehet minden romantikára és humorra nyitott olvasó számára.

Várható szállítás: 2024. május 30.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.