Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Ne mondj le róla Emma Noyes
Várható megjelenés 2024. 07. 08.
Kötési mód puha kötés
Kiadó Libri Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve 2024
Terjedelme 400 oldal
Méret 128 mm x 198 mm x 0 mm
Vonalkód 9789636041953

Ne mondj le róla Emma Noyes
5.299 Ft
4.504 Ft
Kedvezmény: 795 Ft 15%

Ne mondj le róla Emma Noyes

5.299 Ft
4.504 Ft
Kedvezmény: 795 Ft 15%

Ne mondj le róla Emma Noyes

"Szívszorító történet arról, hogyan jutunk el a traumáktól önmagunk megismerésén át addig, hogy szeretni tudjuk magunkat." Samantha Young, a The New York Times és a USA Today bestsellerszerzője

Ginny, aki éppen csak ismerkedik a felnőttléttel, New Yorkba utazik, hogy újra találkozzon egyetemi barátaival, köztük Finch-csel, a fiúval, aki elsőévesként dobta őt. Ginnyt annyira megviselte a szakítás, hogy anorexia alakult ki nála, amiről persze egyik barátja sem tud semmit... Nem is baj, hiszen Ginny amúgy is elhatározza, hogy New Yorkba költözésével új életet kezd: élvezni fogja a kalóriákat, amelyeket egykor megtagadott a testétől, és végre talál valakit, aki valóban szereti őt.

Bár nem minden úgy alakul, ahogy Ginny eltervezte, Adriannel, a társaság egyik fiú tagjával egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ám Adriannek is megvan a maga sötét múltja, ami megakadályozza, hogy viszonozza Ginny érzéseit, és Ginny számára is nagy a tét.

Ha közel engedi magához Adriant, akkor lelepleződik féltve őrzött titka, hogy evészavarban szenved. Bár nem vágyik rá, hogy megmentsék, talán ő és Adrian segíthetnek egymáson, hacsak nem ejtenek a másikon még nagyobb sebeket...

Emma Noyes, aki maga is a húszas éveiben jár, elképesztő empátiával és hitelesen mutatja meg a fiatal felnőttek szorongásait, és azt, ahogy az önmarcangolás, a gyermekkori traumák szinte lehetetlenné teszik, hogy őszintén kapcsolódni tudjanak egymáshoz. Ahogy Sally Rooney a Normális emberekben, úgy Emma Noyes is átütő erővel ragadja meg egy generáció életérzését.

Gyártó:
Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.