Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Mr. Tasnádi - A börtön árnyékában Tasnádi Péter
Kötési mód kemény tábla
Kiadó Troubadour Books Kft.
Kiadás éve 2024
Terjedelme 332 oldal
Méret 128 mm x 198 mm x 25 mm
Vonalkód 9786150195971

Mr. Tasnádi - A börtön árnyékában Tasnádi Péter
8.499 Ft
7.224 Ft
Kedvezmény: 1.275 Ft 15%
Menny.:db

Mr. Tasnádi - A börtön árnyékában Tasnádi Péter

8.499 Ft
7.224 Ft
Kedvezmény: 1.275 Ft 15%
Menny.:db

Mr. Tasnádi - A börtön árnyékában Tasnádi Péter

Tasnádi Péter a rendszerváltás utáni Magyarország ikonikus alakja.

Milliárdos vállalkozó, zseniális szervező és rettegett "keresztapa", az ország egyik legismertebb embere. TV-műsorok, újságcikkek állandó szereplője és öt könyv szerzője és társszerzője, akiről mindenki tud legalább egy történetet, de akit igazából csak nagyon kevesen ismernek.

Ebben az önéletrajzban végre elmeséli az életét, vall gyerekkoráról a kommunizmus fojtogató légkörében, elárulja, hogyan lett milliomos már a '80-as években, kihasználva a puhuló szocializmusban kínálkozó lehetőségeket, majd hogyan kötött névházasságot, hogy osztrák állampolgárságra tegyen szert.
Később Izraelbe költözött, egy gyémántkereskedő testőreként bejárta a világot Brazíliától Szingapúrig, majd hazatért, hogy itthon kamatoztassa képességeit és építse fel cégbirodalmát.

Sikerei csúcsán Las Vegas és Budapest között ingázott, és egymilliárdos csodapalotát építtetett a Rózsadombon. A sikeres embereknek azonban nemcsak barátai vannak, hanem ellenségei is. Felkerült az alvilág halállistájára, fenyegették arab és orosz maffiózók, végül pedig összesen tizenhárom és fél évet töltött rács mögött.
A börtön azonban nem törte meg, küzdőszelleme, akaratereje és intelligenciája minden élethelyzetben kisegítette, a szabadulása után pedig új karrier építésébe fogott - Mr. Tasnádi videóit hétről hétre százezrek nézik meg, legendás életére és markáns véleményére pedig milliók kíváncsiak.

A börtön árnyékában lerántja a leplet számos olyan eseményről, amelyről eddig csak találgathattunk, és tabuk nélkül mutatja be ezt a kivételes életutat.

Várható szállítás: 2024. április 18.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.