Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Mort(e) Robert Repino
Kötési mód keménytábla
Kiadó Multiverzum Kiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelme 328 oldal
Méret 139 mm x 209 mm x 27 mm
Vonalkód 9786156662002

Mort(e) Robert Repino
5.990 Ft
5.092 Ft
Kedvezmény: 898 Ft 15%
Menny.:db

Mort(e) Robert Repino

5.990 Ft
5.092 Ft
Kedvezmény: 898 Ft 15%
Menny.:db

Mort(e) Robert Repino

Robert Repino Mort(e) című posztapokaliptikus sci-fijében egy ősi, bosszúvágytól fűtött hangyakirálynő egy biokémiai szer segítségével beszélő, intelligens és öntudatra ébredt állatokból sereget hoz létre, hogy leigázza az emberiséget és átvegye a Föld feletti uralmat. Ezzel kezdetét veszi a "névtelen háború", amelynek végső célja az állatokon esett évezredes sérelmek megtorlása, az emberiség kiirtása.

A világ sorsa egy macska, Mort(e) kezében van, aki közönséges házi macskából lesz háborús hős és vonakodó messiás. Életveszélyes küldetéseken vesz részt, miközben a rettegett emberi biofegyver, az EMSAH-vírus nyomába ered. Ám valójában csak egyetlen dolog érdekli: hogy megtalálja barátját, Shebát, a kutyát. Bár Mort(é)t erősen kínozzák házi kedvencként megélt pillanatai, de az emlékek bátorságot adnak neki, hogy leküzdje nemcsak az ember által irányított múltat, de felvegye a harcot a hangyák tervezte jövő szörnyűségeivel szemben is. A macska Sheba reménytelennek tűnő keresése közben átélt kalandjai során bepillantást nyerünk az összetört földi világ túlélőinek életébe, mely éppolyan félelmetes, mint szívszorító.

Robert Repino amerikai szerző első regénye sötét disztópia, de egyben fordulatos és izgalmas fantasy is, amely megjelenésének évében elnyerte az io9 popkulturális blog "Az év legjobb science fiction és fantasy regénye" díját.

Várható szállítás: 2024. május 29.
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.