Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Megfojtott virágok (filmes borító) David Grann
Kötési mód puha kötés
Kiadó Trubadúr Könyvek Kiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelme 360 oldal
Vonalkód 9786156490964

Megfojtott virágok (filmes borító) David Grann
4.990 Ft
4.242 Ft
Kedvezmény: 748 Ft 15%
Menny.:db

Megfojtott virágok (filmes borító) David Grann

4.990 Ft
4.242 Ft
Kedvezmény: 748 Ft 15%
Menny.:db

Megfojtott virágok (filmes borító) David Grann

Az 1920-as években az egy főre jutó vagyont tekintve az Oklahomában élő oszázs indián törzs volt a világ leggazdagabb népe. Miután olajat találtak a földjükön, az oszázsok fényűző villákba költöztek, és sofőr vezette autókkal közlekedtek.

Aztán valakik elkezdték sorban egymás után meggyilkolni őket. Mollie Burkhart rádöbbent, hogy családtagjai első számú célponttá váltak: a szeretteit lelőtték vagy megmérgezték. Más oszázs indiánok is rejtélyes körülmények között haltak meg, sőt néhány olyan embert is megöltek, aki megpróbált a gyilkosok nyomába eredni.

Mivel az áldozatok száma egyre nőtt, az ügyet a nem sokkal korábban létrehozott FBI és annak fiatal, titokzatos vezetője, J. Edgar Hoover vette kézbe. A rejtélyes gyilkosságsorozat felderítésével Hoover a volt texasi rangert, Tom White-ot bízta meg, aki gyorsan megszervezte a csapatát, amelybe egy indián származású titkos ügynök is bekerült. Az ügynökök bejárták a vadnyugat utolsó maradékának földjét, és leleplezték az amerikai történelem egyik legdöbbenetesebb összeesküvését.

Az oknyomozó újságírás mesterműve, egy százéves rejtély megfejtése. - The Boston Globe

Lebilincselő... Grann virtuóz módon bogozza ki egy rejtélyes történet - egy igaz történet - szálait... Szívszorongató olvasmány. - Dave Eggers, The New York Times Book Review

Várható szállítás: 2024. június 20.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.