Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Maradok tisztelettel, Benedek Miklós  - VAJDA KATALIN

Kiadó: Corvina Kiadó
Oldalak száma: 352
Megjelenés: 2024. február 01.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789631369939
Méret: 197 mm x 138 mm 

Maradok tisztelettel, Benedek Miklós  - VAJDA KATALIN
4.990 Ft
4.242 Ft
Kedvezmény: 748 Ft 15%

Maradok tisztelettel, Benedek Miklós - VAJDA KATALIN

4.990 Ft
4.242 Ft
Kedvezmény: 748 Ft 15%

Maradok tisztelettel, Benedek Miklós  - VAJDA KATALIN

Megannyi sikeres szerep után Benedek Miklós most a legnagyobb kihívással birkózott meg: saját magáról, a saját életéről mesél. A gyerekkortól a jelenkorig tartó történetben minden szóba kerül: a sikerek, a mindennapi örömök mellett a kudarcok és a tragédiák is. Együtt sírhatunk és nevethetünk a pályatársakkal, az idősebb és a fiatalabb kollégákkal, a barátokkal és a családtagokkal. És igen, megrendítő, hogy olvashatunk a két Benedek Tibor korai haláláról is: az édesapa öngyilkosságáról és a fiú szörnyű betegségéről.
Benedek Miklós társa a könyv megalkotásában egy régi jó barát, az író Vajda Katalin volt, akinek köszönhetően egy mellbe vágón őszinte vallomást olvashatunk.

"Nem fájt a vakbelem, csak azt akartam, hogy anyám velem foglalkozzon és sajnáljon. Bementünk a kórházba, fogtam az oldalamat és eljátszottam, hogy fetrengek a fájdalomtól, mire az orvos zokszó nélkül kivette a vakbelemet, sőt utána még meg is mutatta, hogy milyen csúnya. Majdnem elröhögtem magam, látva azt az összetekert randaságot. Hogy tényleg csúnya volt-e, nem tudom, fogalmam sincs, hogy néz ki egy szép vakbél."

Gyártó:
Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.