Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Lightlark - Alex Aster
Várható megjelenés 2024. 06. 13.
Kötési mód puha kötés
Kiadó Maxim Kiadó
Kiadás éve 2024
Terjedelme 448 oldal
Méret 140 mm x 210 mm x 0 mm
Vonalkód 9789634998310

Lightlark - Alex Aster
5.499 Ft
4.674 Ft
Kedvezmény: 825 Ft 15%

Lightlark - Alex Aster

5.499 Ft
4.674 Ft
Kedvezmény: 825 Ft 15%

Lightlark - Alex Aster

Ragyogás szigete csak minden 100 évben válik hozzáférhetővé, hogy otthont adjon a Centenáriumnak, annak a halálos játéknak, amelyre kizárólag hat birodalom uralkodói kapnak meghívást.

A meghívás egyben kihívás is, melynek elfogadása esetén a résztvevők kénytelenek szembenézni a sorsukkal, akármi is vár rájuk: győzelem vagy vereség, jutalom vagy végső pusztulás. A Centenárium az utolsó esély a hat uralkodó számára: csak az ezen való részvétel által válhatnak képessé a birodalmaikat évszázadok óta sújtó átkok megtörésére. Minden uralkodónak van valami rejtegetnivalója. Minden birodalmat egyedi, a maga nemében gonosz átok sújtja. Annak érdekében, hogy az átkok végképp elenyésszenek, az egyik uralkodónak meg kell halnia.

Isla Crown a Vadoncok fiatal uralkodója. A Vadoncok veszélyes csábítók, akiket az az átok sújt, hogy ha beleszeretnek valakibe, azt meg kell ölniük. Rettegett és megvetett népnek számítanak, minden bizodalmukat Islába vetik: azt remélik, hogy a Centenáriumnak köszönhetően képes lesz megtörni az őket sújtó átkokat.

A túlélés érdekében Islának hazudnia és csalnia kell, áruláshoz kell folyamodnia ...a szerelem pedig egyáltalán nem könnyíti meg a feladatát.

Gyártó:
Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.