Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Ki vagyok én? - Egy rendkívüli nő élete -  Ayse Kulin

Kiadó: Trivium Kiadó Kft.
Oldalak száma: 446
Megjelenés: 2023. november 21.
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9786156346339 

Ki vagyok én? - Egy rendkívüli nő élete -  Ayse Kulin
5.490 Ft
4.667 Ft
Kedvezmény: 823 Ft 15%
Menny.:db

Ki vagyok én? - Egy rendkívüli nő élete - Ayse Kulin

5.490 Ft
4.667 Ft
Kedvezmény: 823 Ft 15%
Menny.:db

Ki vagyok én? - Egy rendkívüli nő élete -  Ayse Kulin

Ki is volt Aylin, ez a felettébb okos, eltökélt, bátor, érzékeny és szeszélyes asszony, aki olyan színes, izgalmas, termékeny életet élt, amely csak kevés embernek adatik meg?

Aylin kora egyik legkiválóbb pszichiátere egy oszmán hagyományokkal rendelkező jómódú török családban nevelkedett fel Ankarában, Fiatalon egy párizsi kirándulás alkalmával beleszeretett egy arab hercegbe. Mindent félredobva feleségül ment hozzá, önként bezárkózva a herceg aranykalitkájába, hogy aztán ugyanolyan gyorsan ki is repüljön onnan.

De ő volt az a világmegváltó hippi lány is, aki szakadt farmerjában a szabadságdalokat éneklő virággyerekekel együtt üvöltözte, hogy "Szeretkezz, ne háborúzz!"

Többször ment férjhez, végül pszichiáterként New Yorkba emigrált, hogy, hogy a híres hollywoodi filmgyártó felesége legyen. Aylint azonban ez a házasság sem elégítette ki, így a munkájába menekült. Az amerikai hadseregbe, hogy az Öböl-háború lelki sérültjeivel foglalkozzon.

A könyv Aylinról szól; az amerikai hadsereg tisztjéről, aki elnyerte az érdemrendet, és aki két év alatt emelkedett az ezredesi rangra.

Arról a nőről szól, aki aki nem fért bele semmilyen kategóriába, aki számára szűknek bizonyultak a városok, és a földrészek... A vakmerő asszonyról, akinek mozgalmas életét szakmai sikerek kisérték és a végtelen magány, valamint a mindent elsöprő viharos szerelmek, és nagy csalódások...,

Ayse Kulin egy oszmán család leszármazottja, nagyapja volt az utolsó oszmán pasa. Törökország legnépszerűbb és egyik legközismertebb írónője. Könyveiből több mint tízmillió példányt adtak el csak szülőhazájában. 2016-ban a legjobb külföldi regény kategóriában elnyerte a Premio Romát, Olaszország egyik legtekintélyesebb irodalmi díját. Számos történetéből és regényéből készült tv-sorozat.

Várható szállítás: 2024. március 08.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.