Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Kelet madara, nyugat virága 1. kötet B. J. Alexandra
Kötési mód puha kötés
Kiadó Álomgyár Kiadó
Kiadás éve 2024
Terjedelme 576 oldal
Méret 130 mm x 200 mm x 0 mm
Vonalkód 9789635708338

Kelet madara, nyugat virága 1. kötet B. J. Alexandra
6.399 Ft
5.439 Ft
Kedvezmény: 960 Ft 15%
Menny.:db

Kelet madara, nyugat virága 1. kötet B. J. Alexandra

6.399 Ft
5.439 Ft
Kedvezmény: 960 Ft 15%
Menny.:db

Kelet madara, nyugat virága 1. kötet B. J. Alexandra

A Zavargások Ideje.

Így emlékeznek az emberek azokra az időkre, amikor ismeretlen eredetű természeti katasztrófák és a semmiből előtűnő mutáns állatok - a máslények - pusztítottak a világban. Azonban amikor minden veszni látszott, megjelentek a különleges képességekkel rendelkező Áldottak, és visszaállították a rendet a káoszban. Legalábbis egy időre...

A világ békéjéért most Áldottakból és hétköznapi emberekből álló katonai szervezetek, a Kirendeltségek felelnek. Feladatuk a máslények féken tartása és az újabb természeti katasztrófák megelőzése.

Theodore Bloom az amerikai Déli Kirendeltséghez kíván csatlakozni. A külvilág számára ő csupán egyike a számtalan nagyravágyó fiatalnak, akik pénz, hírnév és dicsőség reményében akarnak katonának szegődni. A fiúnak azonban ezeken túlmutató ambíciói vannak.

Theo katona, kém és sakkbábu egy személyben. De vajon ki irányíthatja őt, és kivel áll szemben? Helyt tud állni a veszélyes bevetéseken, miközben titokzatos munkaadójának nyomoz, és mindennek tetejében a Déli Kirendeltséget vezető Lounsbury és Japán legnagyobb vallási felekezetét irányító Kaminari család eljegyzési drámájába is belekeveredik?

B. J. Alexandra fantasyregénye egy olyan világba kalauzol el minket, ahol a rejtély és a hatalom az úr. Az izgalmas és fordulatokkal teli történet mindenkit magával ragad.

"Magával ragadó olvasmány mély és örök érvényű mondanivalóval." - Diana Kassim

Várható szállítás: 2024. június 18.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.