Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Káprázatos testünk térképe - KULT Könyvek Maddie Mortimer
Várható megjelenés 2024. 05. 07.
Kötési mód keménytábla
Kiadó 21. Század Kiadó
Kiadás éve 2024
Vonalkód 9789635681983

Káprázatos testünk térképe - KULT Könyvek Maddie Mortimer
5.490 Ft
4.667 Ft
Kedvezmény: 823 Ft 15%

Káprázatos testünk térképe - KULT Könyvek Maddie Mortimer

5.490 Ft
4.667 Ft
Kedvezmény: 823 Ft 15%

Káprázatos testünk térképe - KULT Könyvek Maddie Mortimer


Lia testében növekszik valami rosszindulatú és kárörvendő, bentről kifelé teszi magáévá az életét. Alakváltó. Katasztrófaturista. Utazgat fel-alá a teste csatornáin és a partok mentén. Terjed.

A testünkön minden nyomot hagy. Amikor egy hirtelen diagnózis felforgatja Lia mindennapjait, a múlt és a jelen közötti elválasztóvonal szertefoszlik. Mélyen eltemetett titkok ébredeznek. A hang, amely áldozatra éhesen portyázik a testében, átveszi a történet irányítását, a külső táj megkülönböztethetetlenné válik a belsőtől. Liának és a családjának nagyon nehéz kérdésekkel kell szembenéznie: hogyan lépjünk tovább olyan események után, amelyek átformáltak bennünket? Mit jelent az, hogy méltóságteljesen meghalni, ha egyszerűen még nem állsz készen arra, hogy elengedd mindazt, ami itt körülvesz?

A Káprázatos testünk térképe bemutatja, milyen jellemfejlődés játszódik le az emberi élet végén. Szívbe markoló történet, a maga sötét módján mégis mulattató; Maddie Mortimer kötete szimfonikus utazás egy nő testén keresztül; egyszerre vad és lírai hangokon ünnepli a vágyat, a megbocsátást és a sötét késztetéseket, amelyek mindnyájunkban jelen vannak.

Átfogó, mégis intim, a Káprázatos testünk térképe összetett portrét rajzol az életről, amint az vágtat az elkerülhetetlen felé. Kivételes debütálás. - Kiran Millwood Hargrave, a Tinta és Csillagfény Sunday Times bestseller szerzője

Gyönyörű regény. Noha a halálról szól, mégis végtelenül életteli, gyengéd és leleményes. - Megan Hunter, The End We Start From és The Harpy című regények írója

Lírai szépségű mű - egészen páratlan. Nincs még egy ehhez fogható regény. - Stylist

Maddie Mortimer 1996-ban született Londonban. A Bristoli Egyetemre járt angol irodalom szakra. Írásai megjelentek a Timesban, rövidfilmjeit világszerte fesztiválokon mutatták be. 2019-ben végzett a Faber Academy regényírás kurzusán.

"Tündöklően eredeti. Emlékezetes." - Sarah Moss
"Kivételes. Kaleidoszkópszerű." - Daisy Johnson

Gyártó:
Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.