Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Julia siratása Susan Taubes
Kötési mód puha kötés
Kiadó Open Books
Kiadás éve 2024
Terjedelme 380 oldal
Méret 123 mm x 203 mm x 20 mm
Vonalkód 9789635721900

Julia siratása Susan Taubes
5.999 Ft
5.099 Ft
Kedvezmény: 900 Ft 15%
Menny.:db

Julia siratása Susan Taubes

5.999 Ft
5.099 Ft
Kedvezmény: 900 Ft 15%
Menny.:db

Julia siratása Susan Taubes

Julia sosincs egyedül. Egy szellem vigyáz rá, egy meghatározhatatlan, rejtélyes égi lény, aki maga sem érti egészen, hogy mi a dolga.

Ő és Julia furcsa párost alkotnak, kettősük kezdettől fogva kudarcra van ítélve, örök vita, ellentét és félreértés az életük. De nagy nehezen mégis megbirkóznak a gyerekkorukkal, Klopps mama és Klopps papa ronda rózsaszín ruháival, erőszakos érzelmeivel, a falról bámuló kitömött állatokkal. Aztán jön a szerelem és a házasság - bár nem feltétlenül ebben a sorrendben -, és ekkor kezdődnek az igazi bajok.

Susan Taubes életében nem adták ki a Julia siratását, amely most egy csokor novella kíséretében kerül az olvasók elé. E groteszk, ugyanakkor a végtelenségig érzékeny mestermű egy nő kettős tudatát térképezi fel, és csupa zseniális meglepetés.

Rokon és előzmény nélküli regény, amely, ahogy Samuel Beckett írta francia kiadójának, "félreérthetetlen erotikus célzásokkal és nyers szókimondással van tele", amihez a Nobel-díjas író még annyit tett hozzá: "biztosan újraolvasom".

Várható szállítás: 2024. június 18.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.