Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Intermezzo Sally Rooney
Várható megjelenés 2024. 09. 24.
Kötési mód kemény tábla
Kiadó 21. Század Kiadó
Kiadás éve 2024
Vonalkód 9789635680092

Intermezzo Sally Rooney
6.490 Ft
5.517 Ft
Kedvezmény: 973 Ft 15%

Intermezzo Sally Rooney

6.490 Ft
5.517 Ft
Kedvezmény: 973 Ft 15%

Intermezzo Sally Rooney

Az Intermezzo középpontjában egy testvérpár áll, Peter és Ivan Koubek, akik nem is lehetnének egymástól elütőbb egyéniségek.

Peter túl van a harmincon, sikeres dublini ügyvéd. Magabiztos, kompetens, lehengerlő. De apjuk halála után csak gyógyszerrel tud aludni, és nem boldogul a párkapcsolati bonyodalommal, amibe belenavigálta magát. Napjai két nagyon eltérő nő vonzásában telnek: Sylvia Peter régi első szerelme, akivel máig meghitt a kapcsolatuk, Naomi pedig egyetemista, aki egyelőre mindent brahira vesz.
Peter öccse, Ivan huszonkét éves, és versenyszerűen sakkozik. Visszahúzódó, feszengő típus, nagyszájú bátyjának tökéletes ellenpárja. A gyász első heteiben ismerkedik meg Margarettel, egy idősebb nővel, aki problémákkal küszködik. Ivan és Margaret viszonya gyorsan komolyra fordul.

A két testvér élete - és szeretteiké is - új szakaszba ér: vágyak, kétségek és lehetőségek őrlik fel őket. Rá kell jönniük, mennyit bír el az élet, mennyit bírnak el ők maguk.


Sally Rooney a Baráti beszélgetések, a Normális emberek, és a Hová lettél, szép világ szerzője.
Mindhárom eddigi regénye nemzetközi bestseller. Művei világszerte több mint negyven nyelven olvashatók. Első két könyvéből a BBC tévésorozatot gyártott. 2022-ben Sally Rooney-t a TIME magazin beválogatta a globális kultúra száz legnagyobb hatású formálója közé. Az írországi Mayo megyében született, ahol jelenleg is él.

Gyártó:
Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Sally Rooney

Sally Rooney Sunday Times és New York Times bestsellerszerző.

Eddig megjelent regényei:
Baráti beszélgetések
Normális emberek – utóbbi átlépte a világszerte eladott egymillió példányt.

Jelölései: Booker-díj, Dylan Thomas-díj, Rathbones Folio-díj, Desmond Elliott-díj, a Legjobb Női Regényíró díja. A Normális emberek 2018-ban Costa-díjban részesült, 2019-ben az év könyve lett a Waterstonesnál.

Sally Rooney társforgatókönyvíróként részt vett a Normális emberekből készült tévésorozat megírásában, amelyet 2020-ban mutattak be a BBC-n. A Baráti beszélgetésekből készült BBC-sorozat bemutatóját 2022-re tűzték ki.

Leírás

Intermezzo Sally Rooney
Várható megjelenés 2024. 09. 24.
Kötési mód kemény tábla
Kiadó 21. Század Kiadó
Kiadás éve 2024
Vonalkód 9789635680092

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.