Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

I`ll Always be With You - Mindig veled leszek Monica Murphy
Várható megjelenés 2024. 09. 02.
Kötési mód puha kötés
Kiadó Rainy days
Kiadás éve 2024
Terjedelme 570 oldal
Méret 125 mm x 200 mm x 0 mm
Vonalkód 9789635803712

I`ll Always be With You - Mindig veled leszek Monica Murphy
6.990 Ft
5.942 Ft
Kedvezmény: 1.048 Ft 15%

I`ll Always be With You - Mindig veled leszek Monica Murphy

6.990 Ft
5.942 Ft
Kedvezmény: 1.048 Ft 15%

I`ll Always be With You - Mindig veled leszek Monica Murphy

Weston Fontaine a legszexibb végzős a Lancaster középiskolában. És ezt tudja is. Elképesztően jóképű. Magabiztos. Okos. Túlságosan is. Mindenki imádja. Bárkit megkaphat a suliban. Egyet kivéve.

Engem.

Engem is Lancasternek hívnak, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag érinthetetlen vagyok. Vagy legalábbis ezt hittem. A családomé ez az isten háta mögötti magániskola, ahova nem akarok járni. De a szüleim szerint el kell viselnem a Lancaster középiskolában az utolsó évet, mielőtt visszatérhetek ahhoz, amit a legjobban szeretek: a baletthez.

West nem könnyíti meg itt az életemet. Arrogáns. Nyers. Kiállhatatlan. A lehető legszörnyűbb módon teszi pokollá az életemet, addig a pontig, amíg már képtelen vagyok elviselni. Mégis ő az egyetlen fiú, akinek valaha is megengedtem, hogy megérintsen...

A helyzet az, hogy West és én...szóval nekünk van egy közös titkunk. Párizsban egy fülledt nyári éjszakán egymásba gabalyodtunk. És én sosem szoktam ilyesmit csinálni. Soha. Olyasmit mutattam meg magamból, amit még soha senkinek. A legsebezhetőbb formámat látta. Elmeséltem neki a titkaimat. Ő is elmondta a magáét. West szexi volt Párizsban. Vigyázott rám. Sőt mondhatni...édes volt.

Most pedig ő a negatív hős a darabomban, mégsem tehetek mást, mint kergetni azt az érzést, amit csak West adhat meg nekem. Az egymás iránti gyűlöletünk ellenére is valamiért fényesebben lángolunk, amikor együtt vagyunk. Akkor hát mi történik, ha menthetetlenül beleszeretünk az egyetlen emberbe, aki nem tesz jót nekünk?Ha olyanok vagytok, mint én, így is fogjátok magatokat, és belezúgtok.

Éldekorált kiadás.

Gyártó:
Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.