Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Ice Planet Barbarians Ruby Dixon
Kötési mód puha kötés
Kiadó Művelt Nép Könyvkiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelme 400 oldal
Méret 125 mm x 200 mm x 24 mm
Vonalkód 9789635801947

Ice Planet Barbarians Ruby Dixon
5.490 Ft
4.667 Ft
Kedvezmény: 823 Ft 15%
Menny.:db

Ice Planet Barbarians Ruby Dixon

5.490 Ft
4.667 Ft
Kedvezmény: 823 Ft 15%
Menny.:db

Ice Planet Barbarians Ruby Dixon

Nem evilági, csodálatos szerelmi történet egy földi asszony, Georgie Carruthers és Vektal, egy másik bolygó földönkívüli lakója között.

Azt hihetnénk, hogy nem történhet velünk rosszabb, mint ha elrabolnak minket a földönkívüliek. Mekkora tévedés! A földönkívülieknek ugyanis meghibásodik az űrhajója, és kiteszik a földi nőkből álló szállítmányukat - köztük engem is - egy jégbolygón. Mivel semmi sem készít fel minket, hogy egy jeges pusztaságban életben maradjunk, és mivel nem hivatalosan engem tekintenek a többiek a vezetőjüknek, elindulok a hóban, hogy segítséget keressek. És találok is!

Egy nagydarab, kék szarvú földönkívüli mutatkozik be, méghozzá...elég elképesztő módon. Vektal kijelenti, hogy a párja, a választott nősténye vagyok, és miattam dorombol a mellkasa. Segít majd, hogy én és a népem életben maradjunk, de ez újabb problémát szül. Ha segít, hogy ezt túléljük, nem biztos, hogy utána elenged innen...

A nemzetközi könyvszenzáció, mely a TikTok-on vált világőrületté, egyszerre kedves és szexi románc, és közben egy letehetetlenül izgalmas túlélő sztori.

Várható szállítás: 2024. április 19.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.