Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

HAZEL - A boldogság ára - Veszteség 2. K. M. Holmes
Kötési mód puha kötés
Kiadó Álomgyár Kiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelme 368 oldal
Méret 130 mm x 200 mm x 24 mm
Vonalkód 9789635705689

HAZEL - A boldogság ára - Veszteség 2. K. M. Holmes
5.499 Ft
4.674 Ft
Kedvezmény: 825 Ft 15%
Menny.:db

HAZEL - A boldogság ára - Veszteség 2. K. M. Holmes

5.499 Ft
4.674 Ft
Kedvezmény: 825 Ft 15%
Menny.:db

HAZEL - A boldogság ára - Veszteség 2. K. M. Holmes

„Ez a történet felkarcolta a lelkemet, kifacsarta a szívemet, és én imádtam ezért.” – Egy anonim könyvfüggő olvasmányai.

Szeretni csak úgy lehet, ha van mit vesztened. Egy szív nem dobog hiába, igaz? Nem azért pumpálja belénk az életet, hogy feladjuk a küzdelmet. Azonban alakulhat úgy a sorsunk, hogy a vég gondolata nem is tűnik annyira riasztónak. Hazel már megtapasztalta, hogy milyen érzés, amikor mindent elveszít. A méltóságát, a szabadságát és a szerelmét…

Amikor azonban a festői szépségű Vernazzában felragyog számára az újrakezdés fénye, ő mégse képes elviselni az elengedéssel járó fájdalmat. Hiszen Dario emlékét semmi nem tudta felülmúlni. Se az olasz kis halászfalu, se a meredek olajfaligetek látványa, de még a szomszédjában lakó férfi lehengerlő mosolya és odaadó törődése sem. Dario közben megállíthatatlanul haladt azon az úton, amit bűn és kegyetlenség szegélyezett. De őt nem riasztotta el ennek a könyörtelen világnak egyetlen gonosz árnya sem. Elszántan hajtott a célja felé, mert a bosszúvágy erősen tombolt benne. És tudta jól, hogy a sorsa elől úgyse tudna elbújni. Főképp azért nem, mert vezérnek született. Ő volt don Moran – a hírhedt maffiacsalád feje.

De vajon hátat lehet-e fordítani a szerelemnek? Tényleg ez az egyedüli megoldás számukra, hogy mindketten élhessenek?

Elveszett már minden remény, vagy győzni fog bennük a vágy, hogy ismét egymás karjaiban találjanak oltalmat a szívük fájdalmára?

K. M. Holmes visszatér Hazel és Dario párosához. Megmutatja, hogy milyen jövőt tartogat számukra a sors, melyben a veszteségnek és az erőszaknak kell megküzdenie a vággyal és a szerelemmel.

Várható szállítás: 2024. április 18.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.