Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Hajsza az igazságért - Ella Steel

Kiadó: Magánkiadás
Megjelenés: 2023. október 27.
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9786158225021
Oldalszám: 460
Méret: 197 mm x 130 mm x 30 mm 

Hajsza az igazságért - Ella Steel
5.490 Ft
4.667 Ft
Kedvezmény: 823 Ft 15%
Menny.:db

Hajsza az igazságért - Ella Steel

5.490 Ft
4.667 Ft
Kedvezmény: 823 Ft 15%
Menny.:db

Hajsza az igazságért - Ella Steel

Lilly Davis makacs, öntörvényű és ambiciózus, így nem kérdés, hogy egy napon az apja nyomdokaiba lép. Fiatal kora ellenére elképesztő profizmus jellemzi: még akkor sem áll le, ha falakba ütközik.

Azonban a jó oldalon is létezik megtorlás.

Az egyik ügy kapcsán még az apjának is ellenszegül, aki mindent megtenne azért, hogy megóvja a lányát - csakhogy Lilly is hasonlóan vélekedik. Segíteni szeretne, kézre akarja keríteni azt, aki ellenük szövetkezik. A nyomok szerteágazóak - és minden bizonnyal hamisak -, barátnője ballépésének köszönhetően mégis bekerül a dolgok sűrűjébe.
Erős jellemének köszönhetően Lilly szerelmi élete lehangoló, egészen addig, míg meg nem ismeri azt a férfit, aki megtestesíti mindazt, amire a lány vágyik. De az ügy bonyolódik, és Lillynek meg kell hoznia élete legnehezebb döntését: feladja elveit, vagy a szerelmét választja és átadja az ügyet?

Mi történik, ha a döntés meghozatalakor már késő kitáncolni a játékból? Lilly képes odaadni magát a titokzatos Mr. A-nek, hogy megoldja a rejtélyt, vagy elbukik az igazságért indított hajszában?

"A város csendes. Egyelőre nyugodtnak tűnik, de volt időm megtanulni: ebben a világban nincs olyan perc, hogy ne készülődne valami. Valaki mindig rosszban sántikál."

Várható szállítás: 2024. június 20.
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.