Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Gyilkosság Mallowan Hallban Colleen Cambridge
Kötési mód puha kötés
Kiadó Cartaphilus Kiadó Kft.
Kiadás éve 2024
Terjedelme 368 oldal
Méret 125 mm x 200 mm x 26 mm
Vonalkód 9789632669397

Gyilkosság Mallowan Hallban Colleen Cambridge
5.499 Ft
4.674 Ft
Kedvezmény: 825 Ft 15%
Menny.:db

Gyilkosság Mallowan Hallban Colleen Cambridge

5.499 Ft
4.674 Ft
Kedvezmény: 825 Ft 15%
Menny.:db

Gyilkosság Mallowan Hallban Colleen Cambridge

A festői szépségű angliai Devonban található Mallowan Hall egyike az angol vidéket pettyező udvarházaknak.

Ám ez a rezidencia más, mint a többi, mivel falai között él a neves régész, Max Mallowan - és még nevesebb felesége, Agatha Christie. Házvezetőnőként Phyllida Bright felel az udvarház lakóinak kényelméért, és azért, hogy a krimi nagyasszonya zavartalan körülmények között írhassa meg legújabb bűnügyi történetét.

Phyllida maga is lelkes krimiolvasó, Hercule Poirot hűséges rajongója. Hiába találkozott azonban papíron számtalan agyafúrt gyilkossággal, és hiába vesézte ki a legkülönbözőbb gyilkossági módokat munkaadójával, a könyvtárszobába padlóján heverő, nagyon is valódi holttest így is váratlanul éri. Phyllidának így nemcsak a hétvégi partira érkezett vendégsereggel kell megküzdenie, hanem a szenzációs haláleset nyomán a vidéket ellepő újságírókkal, no meg a gyilkossal, aki nemsokára újra lecsap.

A józan és gyakorlatias házvezetőnő azonban nem futamodik meg a kihívások elől. Úgy dönt, irodalmi hőse, monsieur Poirot példáját követve a gyilkos nyomába ered. Már csak egy dologra kell figyelnie: azelőtt fejtse meg a bűntényeket, mielőtt külön bejáratú krimije a halálával váratlan véget érne… Colleen Cambridge szellemes, elbűvölő történelmi krimije tökéletes olvasmány Agatha Christie és a Downton Abbey rajongóinak - illetve mindenkinek, aki egy régi vágású bűnügyi történetre vágyik.

Várható szállítás: 2024. május 29.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.