Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Gerilla 3. - Az utolsó csata Laurent Obertone
Várható megjelenés 2024. 05. 27.
Kötési mód puha kötés
Kiadó Kárpátia Stúdió
Kiadás éve 2023
Terjedelme 400 oldal
Méret 145 mm x 220 mm x 0 mm
Vonalkód 9789637010194

Gerilla 3. - Az utolsó csata Laurent Obertone
6.990 Ft
5.942 Ft
Kedvezmény: 1.048 Ft 15%

Gerilla 3. - Az utolsó csata Laurent Obertone

6.990 Ft
5.942 Ft
Kedvezmény: 1.048 Ft 15%

Gerilla 3. - Az utolsó csata Laurent Obertone

A háború olyan, mint egy fenevad, megbújik az árnyékban és várja az óráját. Mindig eljön az órája.” „Éppen ezért vesztettünk. Mert lemondtunk valamiről, mielőtt egyáltalán megpróbáltuk volna.”

Huszonhét nap pokol után úgy tűnik, visszatér a rend az összeomlott Franciaország életébe. Csakhogy amíg zajlik a romok eltakarítása, egy totalitárius állam árnyképe kezd kibontakozni Victor Escard vezetésével, aki a korábbi diktatúrát egy még kegyetlenebb terrorral akarja felváltani.

Ehhez először le kell számolnia Vincent Gite-tel, aki továbbra sem tett le arról, hogy megölje a hatalom bitorlóját. Óriási hajsza kezdődik Gite elfogásáért, aki egy kislánnyal az oldalán egyre közelebb kerül a legvédettebb helyhez, ahol a diktátort hűséges katonái védik. Miközben a média manipulációja uralja a tömegeket, Victor Escard megingathatatlannak hiszi a hatalmát.

Ezalatt egy kis csoport, amely nem hajlandó feladni a reményt és letenni a fegyvert, vár a szikrára, amely berobbanthatja a rengeteg feszültséget felhalmozó társadalmi puskaporos hordót. Franciaország még szörnyűbb káoszba kerül. És egyszer csak valóban elszabadul a pokol, eljön a totális háború órája, a végső leszámolás ideje.

Laurent Obertone sodró erejű realisztikus regénytrilógiájának harmadik, befejező részében folytatja útját a pokol fenekére, és mesterien zárja le Gerilla-sagáját, amelynek minden sora arra figyelmeztet, a megírt események hamarosan valóban bekövetkezhetnek.

Gyártó:
Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.