Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Elveszetten Claire Fuller
Kötési mód puha kötés
Kiadó Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelme 336 oldal
Méret 136 mm x 204 mm x 28 mm
Vonalkód 9789635975655

Elveszetten Claire Fuller
3.999 Ft
3.399 Ft
Kedvezmény: 600 Ft 15%
Menny.:db

Elveszetten Claire Fuller

3.999 Ft
3.399 Ft
Kedvezmény: 600 Ft 15%
Menny.:db

Elveszetten Claire Fuller


Jeanie és Julius ötvenegy éves, és még mindig édesanyjukkal, Dottal élnek egy kis angol faluban. A ház, ahol egész életükben laktak, az egyetlen védelmü kaz őket körülvevő modernizálódó világgal szemben. A négy fal közt zenélnek, a kertben pedig mindent megtermelnek, ami a túléléshez szükséges. Egy kívülállószemében ez a ház szegényesnek tűnhet, számukra viszont az otthon.

Ám amikor Dot váratlanul meghal, gondosan felépített világuk darabjaira hullik. A kis ház, amit mindennél jobban szerettek, és a biztonság, amit a hely nyújtott számukra, semmivé lesz. A tulajdonos kilakoltatja őket, így az ikrek kénytelenek szembenézni a valóság kegyetlen igazságaival.

Julius a húga iránt érzett lojalitása és a függetlenség iránti vágya között vergődik, míg Jeanie azért küzd, hogy munkát és otthont találjon mindkettejüknek. És amikor már úgy tűnik, hogy van kiút, megdöbbentő titok kerül napvilágra az anyjuk múltjából. Az ikrek kénytelenek még azt is megkérdőjelezni, kik is ők valójában, és amit a családjukról tudnak, az mennyiben igaz. A díjnyertes szerző, Claire Fuller mesterien épít fel egy történetet az áldozatvállalásról és a reményről, a hajléktalanságról és a nehézségekről,a szerelemről és a túlélésről.

Két, peremre szorult és mégis figyelemre méltó ember régóta őrzött családi titkokra bukkan, és a maguk módján helyrehozzák a múltat, felépítik a jelent, és újrakezdik a jövőt.

"Kemény témák, fantasztikus leírások és nagyon érdekes csavarok. (...) Nem könnyű olvasni, sokszor levegőért kapkodtam. Nagyon jó könyv, mindenképp ajánlom." - Agnes_Baranyi, moly.hu

"Erőteljes, gyönyörű írás." - The Times

Várható szállítás: 2024. június 20.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.