Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Eleanor Dare elveszett könyve Kimberly Brock
Kötési mód keménytábla
Kiadó Európa Könyvkiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelme 464 oldal
Méret 152 mm x 230 mm x 40 mm
Vonalkód 9789635047659

Eleanor Dare elveszett könyve Kimberly Brock
5.999 Ft
5.099 Ft
Kedvezmény: 900 Ft 15%
Menny.:db

Eleanor Dare elveszett könyve Kimberly Brock

5.999 Ft
5.099 Ft
Kedvezmény: 900 Ft 15%
Menny.:db

Eleanor Dare elveszett könyve Kimberly Brock

"Odanézz, hogy jár-kel, öröksége Evertell, s ükanyja Eleanor Dare."

A világ sorsát gyakran egy lány kíváncsisága mozdítja előre.

1590-ben angol telepesek tűntek el az észak-karolinai Roanoke szigetéről. Az "elveszett kolónia" 117 lakosát - köztük sok nőt és gyermeket - sosem találták meg. Évszázadokkal később, 1937-ben valamivel messzebb egy vésett követ fedeztek fel, rajta a telepesek vezetőjének lánya, Eleanor Dare üzenetével. Ezt követően számos hasonló Dare-kő került még elő, ám sokáig kételkedtek a leletek valódiságában.

Hogy mi történt Roanoke elveszett kolóniájával, az továbbra is rejtély maradt, de Eleanor Dare leszármazottai régóta tudják, hogy az igazság nem a kövekben, hanem sokkal inkább Eleanor naplórészleteket, álmokat és recepteket tartalmazó könyvében rejlik, amit tizenöt lánynemzedéken keresztül adtak tovább és tovább. Mikor a tizenhárom éves Alice lenne a soros, az édesanyja tragikus halála megtöri a láncot, a Dare-kő eltűnik, a könyvben feljegyzett történetek pedig elhalványulnak az emlékezetben.

Alice a második világháború hanyatló napjaiban fiatal özvegyként azonban váratlanul megörökli a Savannah melletti elhagyatott családi házat, Evertellt, és ezzel váratlanul visszatér az elfeledettnek hitt múlt az életébe. Az édesanya az ingatlan eladását tervezi, hogy végleg megszabaduljon a múlttól és saját tizenhárom éves lánya, Penn jövőjét segítse.

Ám amikor Penn kíváncsisága a család női felmenői, az elhallgatott titkok és a ház története felé fordul, megtalálják Eleanor könyvét, Alice pedig kénytelen elszámolni a döntései következményeivel, a szerelemért hozott áldozatokkal és Eleanor Dare lányainak felelősségével.

Várható szállítás: 2024. június 18.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.