Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Egy New York-i pillanat - Romkom-sorozat Kate Spencer
Kötési mód puha kötés
Kiadó Central Könyvek
Kiadás éve2023
Terjedelme404 oldal
Méret 127 mm x 197 mm x 25 mm
Vonalkód 9789636141417

Egy New York-i pillanat - Romkom-sorozat Kate Spencer
4.790 Ft
4.072 Ft
Kedvezmény: 718 Ft 15%
Menny.:db

Egy New York-i pillanat - Romkom-sorozat Kate Spencer

4.790 Ft
4.072 Ft
Kedvezmény: 718 Ft 15%
Menny.:db

Egy New York-i pillanat - Romkom-sorozat Kate Spencer

Sziporkázón vidám történet igaz barátságról, arról, hogyan legyünk bátrak, bármilyen nehézségek elé állít is az élet, és arról, mit nyerhetünk azzal, ha a valódi lényünket mutatjuk a világnak. Igazán édes, humoros ajándék ez a könyv! - Christina Lauren, a New York Times bestsellerírója.

Franny Doyle élete legpocsékabb napját éli. Felmondanak neki a munkahelyén, ami mellesleg nem is volt annyira izgalmas, aztán a metróban a becsukódó ajtó elszakítja kedvenc selyemruháját, fél Manhattan elé villantva Franny hátsó felét. Majd mindezek után egy jóképű idegen menti ki a ciki szituból azzal, hogy odaadja a (Gucci!) zakóját. Ám a férfi nem ússza meg ennyivel.
És ha mindez nem lenne elég, valaki kiposztolja kínos találkozásukat az Instagramra. Hirtelen és akaratuk ellenére Franny és jól öltözött elegáns megmentője, III. Hayes Montgomery a közösségi oldalak szenzációjává válnak. Egész New York róluk beszél.
Csakhogy Franny és Hayes végképp nem illenek össze. Franny ábrándozó, fecsegő és kreatív. Hayes komoly, visszafogott és realista.

Még az a szerencse, hogy egy nyolcmilliós városban nem sok esély van arra, hogy újra találkozzanak. És mégis: folyton összefutnak, véletlenül és teljesen váratlan helyeken, és legnagyobb meglepetésükre, élvezik egymás társaságát. Nagyon is.

Ám amikor Franny élete újra a feje tetejére áll, vajon lesz-e bátorsága ahhoz, hogy bízzon önmagában, és beleugorjon abba az életbe és szerelembe, amire mindig is vágyott?

Várható szállítás: 2024. április 18.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.