Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Dr. Arrowsmith - Egy orvos regénye Sinclair Lewis
Kötési mód keménytábla
Kiadó Európa Könyvkiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelme 680 oldal
Méret 142 mm x 197 mm x 57 mm
Vonalkód 9789635047918

Dr. Arrowsmith - Egy orvos regénye Sinclair Lewis
5.999 Ft
5.099 Ft
Kedvezmény: 900 Ft 15%
Menny.:db

Dr. Arrowsmith - Egy orvos regénye Sinclair Lewis

5.999 Ft
5.099 Ft
Kedvezmény: 900 Ft 15%
Menny.:db

Dr. Arrowsmith - Egy orvos regénye Sinclair Lewis

A fiatal orvos, dr. Martin Arrowsmith élete végeérhetetlen dilemmával telik: orvosként gyógykezelje a rászorulókat az anyagi és társadalmi előrejutása érdekében, vagy a fáradságos és szerény megélhetést biztosító laboratóriumi kutatómunkát válassza a betegségek leküzdésére az egész emberiség üdvére? Akárhogy is dönt pályája során, az egyetem falai között, kis- és nagyvárosban praktizálva, klinikai specialistaként, majd rangos egészségügyi intézmény vezetőjeként, egyre csak meg nem értéssel, elégedetlenséggel, rosszakarattal, nyerészkedő tudatlansággal és puszta emberi ostobasággal kénytelen hadakozni.

A magánéletében, a nőkkel való viszonyában - a hűség és a vágy között - hasonlóképp ingadozó doktort végül hatalmas kihívás elé állítja a sors: egy pestisjárvány dúlta karibi sziget lakosságát kell megmentenie az általa feltalált szérummal. Emberek ezreinek élete függ attól, hogy ne csupán kísérleti patkányként tekintsen rájuk oltóanyagának remélt sikere érdekében.

A Nobel-díjas szerző már megírása idején klasszikusként emlegetett, szatirikus és humoros, egyben mélyen humánus - a gyógyászat és a gyógyszeripar etikai vonatkozásai miatt ma is igen aktuális - élet- és társadalomrajzát Schöpflin Aladár értő és stílusos fordításában olvashatjuk magyarul.

Várható szállítás: 2024. június 20.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.