Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Bosszú öt lépésben (éldekorált) Amalie Howard
Várható megjelenés 2024. 05. 28.
Kötési mód puha kötés
Kiadó Lampion Könyvek
Kiadás éve 2024
Terjedelme 376 oldal
Vonalkód 9789636144036

Bosszú öt lépésben (éldekorált) Amalie Howard
5.790 Ft
4.922 Ft
Kedvezmény: 868 Ft 15%

Bosszú öt lépésben (éldekorált) Amalie Howard

5.790 Ft
4.922 Ft
Kedvezmény: 868 Ft 15%

Bosszú öt lépésben (éldekorált) Amalie Howard

A bosszú a nyitólépés. A szerelem a végjáték.

Három évvel ezelőtt Elát a legjobb barátnője szemrebbenés nélkül elárulta egy fiúért. Elát megszégyenítették, és egy távoli lányneveldébe száműzték, a jóhíre romokban hever.


A most tizennyolc éves lány merész tervet kovácsol, hogy kiegyenlítse a számlát. Gazdag örökösnőnek adja ki magát, és elvegyül a londoni arisztokrata társaságban. Ám amikor újra találkozik a fiúval, akibe titkon mindig is szerelmes volt, el kell döntenie, mi legyen a következő lépés: üsse le a királynőt, vagyis álljon bosszút álnok barátnőjén, vagy inkább hódítsa meg a király szívét?

"Amalie Howard lenyűgözi és elbűvöli az olvasót ezzel az üdítően friss történelmi regénnyel, ami szédítő sebességgel került be a kedvenceim sorába." Jennifer L. Armentrout

"Ez a szórakoztató, szellemes és elbűvölő regény rendkívül érzékenyen kezeli a gyász és a barátság kérdését, ráadásul a szerelmi szál is annyira magával ragadó, hogy gyakorlatilag lehetetlen letenni." Krystal Marquis, a Davenport család szerzője

Amalie Howard a USA Today és a Publishers Weekly bestsellerszerzője. Történelmi romantikus regényeket, valamint kritikusok által nagyra tartott ifjúsági regényeket ír. Karibi születésű, de ázsiai-amerikai és csendes-óceáni gyökerekkel rendelkezik. A munkái olyan kiadványokban jelentek meg, mint az Entertainment Weekly és az Oprah Daily.

Amikor éppen nem dolgozik, általában olvas, vagy a Harley Davidson motoros klubjában, a #WriteOrDie-ban elnököl. Coloradóban él a családjával.

Gyártó:
Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.