Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Bezzeg a másik élete Kelly Harms
Kötési mód puha kötés
Kiadó IPC Mirror
Kiadás éve 2023
Terjedelme 368 oldal
Méret 145 mm x 208 mm x 0 mm
Vonalkód 9789636357894

Bezzeg a másik élete Kelly Harms
4.690 Ft
3.987 Ft
Kedvezmény: 703 Ft 15%
Menny.:db

Bezzeg a másik élete Kelly Harms

4.690 Ft
3.987 Ft
Kedvezmény: 703 Ft 15%
Menny.:db

Bezzeg a másik élete Kelly Harms

Az AMY BYLER MEGKÉSETT ÉLETE írójától

"Lefegyverző humorral és őszinteséggel megírt regény, mely bizony keményen betalál." - The New Yorker

Két anya, akik annyira különböznek egymástól, mint a Happy Meal menü és a quinoasaláta... az egyetlen közös bennük a kerítés, amely elválasztja a kertjüket.
Szívmelengető és egyben elképesztően humoros történet.

Celeste a Pinterest tökéletes, háztartásbeli szuperanyukája, ám sok más anya rémálma. Teljesen bio, mindennap főz, makulátlan az otthona és önkéntes munkát is végez; mégis van ideje rá, hogy a nap végén relaxáljon egy pohár vörösbor mellett. Csak a munkamániás, a karrierjét megszállottan hajszoló szomszéd rondít bele a mindennapjaiba.

Wendy elismert produktivitási tanácsadó és nagyon népszerűek az erről tartott előadásai. Az élete percre pontosan be van osztva, mégis állandó rohanásban van. Wendy azonban sosem szabadkozik.

Mindkét nő intenzíven megéli a házasság és az anyaság boldog, de sokszor zűrös, bonyolult és gyakran mindent felemésztő mindennapjait. Ráadásul egy bizarr hétvégének köszönhetően mindaz, amit Celeste és Wendy tudni véltek a "másik anyatípusról", a feje tetejére áll - akárcsak a nem is annyira különböző életük. "Kelly Harms az Amy Byler megkésett élete című bombasztikus bestsellerével már megnevettette, megríkatta és levette a lábáról az olvasóit. Kelly most visszatért egy újabb történettel, mely éppen olyan elbűvölő, átélhető és vicces - ráadásul egy varázslatos fordulattal kezdődik." - THE NEW YORKER

"Vicces és dilis történet két anyáról, mely arra invitál minket, hogy közösen vesézzük ki a sosem szűnő "anyaháborút" - az egyik szereplő egy túlzottan elfoglalt produktivitási szakértő anya, míg a másik egy háztartásbeli anyuka, aki a környék fuvarosává avanzsált. Finoman vezet rá minket mély és váratlan igazságokra a szerelemmel, a szülőséggel és a kielégítő élettel kapcsolatban." - Maddie Dawson, a Szerelmi varázslás kezdőknek című bestseller szerzője
"Elképesztő élmény ezt a regényt olvasni, melyben Celeste és Wendy világa a feje tetejére áll, aminek köszönhetően rengeteg önvizsgálatra is sor kerül. Ugyanis ezek az anyák azáltal, hogy egy héten át valaki más életét élik, olyan szemszögből láthatják magukat, mint még soha. Lehet, hogy önök is így éreznek majd a történet olvasása közben. Na, ez az igazi varázslat.
- Chris Werner, szerkesztő "A szerző esendő, ugyanakkor szerető anyákként ábrázolja hősnőit, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy eléggé jól navigálják az életüket. Harms legújabb regénye az anyasággal járó káosszal teli, bonyolult és gyakran teljesen felemésztő mindennapokat mutatja meg." - Booklist

KELLY HARMS író, édesanya és nagy álmodozó. A wisconsini Madisonban él a sziporkázó fiával, Griffinnel, a szőrmók kutyájával, Scouttal, valamint imádott ír férjével, Chrisszel. Mielőtt vidékre költözött, New Yorkban élt, és szerkesztőként dolgozott a HarperCollins kiadónál, majd irodalmi ügynök lett. Mikor nem éppen egy könyvben merül el, amelyet ír vagy olvas, a vízen, a vízben vagy a víz mellett lehet megtalálni.

Várható szállítás: 2024. június 20.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.