Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Barátom, a kis herceg Geronimo Stilton
Kötési mód puha kötés
Kiadó Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft
Kiadás éve 2023
Terjedelme 128 oldal
Méret 142 mm x 186 mm x 0 mm
Vonalkód 9789635994816

Barátom, a kis herceg Geronimo Stilton
3.299 Ft
2.804 Ft
Kedvezmény: 495 Ft 15%
Menny.:db

Barátom, a kis herceg Geronimo Stilton

3.299 Ft
2.804 Ft
Kedvezmény: 495 Ft 15%
Menny.:db

Barátom, a kis herceg Geronimo Stilton

Kedves rágcsálóbarátaim, ismeritek Antoine de Saint-Exupéry híres regényét, A kis herceget? Csodálatos mű! Kisegérkorom óta az egyik kedvencem. A Barátság Világnapjának közeledtével az az ötletem támadt, hogy színpadon mutassuk be, musical formájában.

Barátaim és családom – akikről kiderült, hogy egytől egyig rajonganak a regényért – lelkesen csatlakoztak a tervemhez, és rögtön munkához is láttunk. A főpróbán azonban a dolgok kezdtek összekuszálódni, és úgy éreztem, minden kicsúszik a mancsom közül. Kimerültségemben elszenderedtem a színpadon, amíg szünetet tartottunk…

És ekkor a történések nagyon furcsa fordulatot vettek! Megjelent előttem a kis herceg barátjával, a rókával, és arra kért, segítsek megmenteni hervadozó rózsáját. Ezer mozzarella, mégis mit tehetnék én? Hiszen nem értek a növényekhez! Mégsem hagyhattam őket cserben. Így csöppentem egy felejthetetlen kalandba – amelyet most elmesélek nektek is!

Geronimo Stilton Rágcsáliában született, Egér-szigeten. Diplomamunkáját a rágcsálóirodalom toponímiájából és összehasonlító ősegérkori filozófiából írta. Geronimo Rágcsália legolvasottabb napilapja, a Rágcsáló Hírek főszerkesztője. Az újságot nagyapja, Világjáró Vilmos alapította. Szabadidejében Geronimo 18. századi antik sajthéjdarabkákat gyűjt, de legszívesebben nagy sikerű történetek írásával foglalatoskodik.

Könyveit 52 nyelvre fordították le, és több mint 187 millió példányban adták el világszerte.

Várható szállítás: 2024. március 08.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.