Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Az emlékezet gyermekei Adrian Tchaikovsky

Fordító: Habony Gábor
Kiadó: Fumax Kiadó
Oldalak száma: 496
Megjelenés: 2023. június 19.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789634703044
Méret: 198 mm x 142 mm 

Az emlékezet gyermekei Adrian Tchaikovsky
6.995 Ft
5.946 Ft
Kedvezmény: 1.049 Ft 15%
Menny.:db

Az emlékezet gyermekei Adrian Tchaikovsky

6.995 Ft
5.946 Ft
Kedvezmény: 1.049 Ft 15%
Menny.:db

Az emlékezet gyermekei Adrian Tchaikovsky

Az Arthur C. Clarke-díj nyertes, elsöprő sikerű Az idő gyermekeit folytató regény Adrian Tchaikovsky nemzedékeken, fajokon, évezredeken és galaxisokon átnyúló sci-fi sorozatának harmadik kötete.

Az emberiség egykor hatalmas birodalma elbukott, maga a Föld is halott. Az emberi faj kénytelen utolsó reményét a már feledésbe merült egykori bolygóátalakítási program által lakhatóvá tett égitestekbe vetni. A kétségbeesett menekülési kísérletek egyik résztvevője az Enkidu bárkahajó és kapitánya, Heorest Holt, aki a lehetséges új éden felé repül értékes emberi rakományával.

Bár nem egészen azt találják, amit vártak, nemzedékekkel később Holt kapitány törékeny kis kolóniája még mindig létezik, kemény munkával hasítva ki a túlélést biztosító életteret a kegyetlen Imir bolygón. Ám a múló évekkel egyre több tudás vész el, és a zord körülmények lassan felőrlik a telepeseket.

Liff, Holt kapitány unokája hallja mindazt a szóbeszédet, amelyek a városban felbukkanó idegenekről szólnak. Emberfeletti képességeiket talán egy másik világról származó technológiának köszönhetik. De szóba kerül, hogy talán nem is egészen emberek... Túl sok a kérdés, és az esetleges válaszok magának a kolóniának a túlélését teszik kockára.

Várható szállítás: 2024. április 19.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.