Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Az Aranyboszorka John Dickson Carr
Kötési mód puha kötés
Kiadó Multiverzum Kiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelme 256 oldal
Méret 130 mm x 195 mm x 21 mm
Vonalkód 9786156662033

Az Aranyboszorka John Dickson Carr
4.490 Ft
3.817 Ft
Kedvezmény: 673 Ft 15%
Menny.:db

Az Aranyboszorka John Dickson Carr

4.490 Ft
3.817 Ft
Kedvezmény: 673 Ft 15%
Menny.:db

Az Aranyboszorka John Dickson Carr

"...az Aranyboszorka. Ha megfejtjük, hogyan működött az automata a tizenhetedik században, máris megoldottuk az ügy mélyén lapuló titkot."

A harmincas években egy angol vidéki kastélyban felbukkan egy férfi, aki azt állítja magáról, hogy ő a birtok ura, akinek személyazonosságát, feleségét és javait egy szélhámos bitorolja évek óta. Hamarosan kiderül, hogy mindkét férfi részletes ismeretekkel rendelkezik olyan tényekről, amelyeket csak a valódi örökös tudhat, így az igazság kiderítése nem egyszerű. Vajon melyikük a csaló?

Dr. Gideon Fellnek nemcsak ezt a kérdést kell megválaszolnia, mert a bűnügy felfejtése során hamarosan egy megmagyarázhatatlan haláleset történik a birtokon, amit hárman is látnak, mégsem egyértelmű, hogy öngyilkosság vagy gyilkosság történt. A rendőrségi nyomozást rendszeresen segítő tudóson nem fognak ki a rejtélyes körülmények, noha lépésről lépésre fény derül arra, hogy az események szoros kapcsolatban állnak a sátánizmussal, a boszorkánysággal és a kastélyban megbúvó titokzatos robottal - az Aranyboszorkával.

Várható szállítás: 2024. április 18.
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.