Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Az arany ló gyermekei Molnár Attila
Kötési mód puha kötés
Kiadó Heraldika
Kiadás éve 2023
Terjedelme 241 oldal
Vonalkód 9786155592409

Az arany ló gyermekei Molnár Attila
10.000 Ft
8.500 Ft
Kedvezmény: 1.500 Ft 15%
Menny.:db

Az arany ló gyermekei Molnár Attila

10.000 Ft
8.500 Ft
Kedvezmény: 1.500 Ft 15%
Menny.:db

Az arany ló gyermekei Molnár Attila

Ez a könyv, 100 évvel nemzetünk és hazánk szétszakítása után is fényes bizonyítéka annak, hogy gyermekeink bárhol is élnek a Kárpát-hazában fontosnak tartják a gyökereiket.

Ez a könyv egy kárpát-medencei meseíró pályázat legjobb meséiből lett összeállítva. A meséket KERTAI ZALÁN festményei elevenítik meg a könyvben. Fontosnak éreztük, hogy a képek alatt és mesék mellett ott legyen az adott személy életútja is, ezáltal gyermekeink megismerik történelmünk nagy alakjait. A mesék a Kárpát-haza magyar gyermekei tollából íródtak minden korosztály számára, aki a gyermeki fantázián keresztül szeretne visszautazni a régmúltba. Dicső csatáink és őseink tettei megismerésével olyan nemzedék nőjön fel, aki gyermekeinek és unokáiknak ezt a tudást büszkén adja tovább. A könyv egy varázslatos világba repít minden olvasót, ahol tündérek és sárkányok élik életüket.

A tanulságos történetek segítik az olvasó életét a nehéz döntések meghozatalánál. A könyvben a mesék magyar rovással is megtalálhatóak, ezáltal az olvasó könnyen el tudja sajátítani ősi írásunkat is.

Szeretettel ajánljuk a könyvet mindenkinek, aki hisz a magyarság megújulásában, amivel újra példát tudunk mutatni a világnak.

Várható szállítás: 2024. június 20.
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.