Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Always isn't forever  J.C.Cervantes

Kiadó: MŰVELT NÉP KÖNYVKIADÓ
Oldalak száma: 440
Megjelenés: 2023. november 06.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789635802142 

Always isn't forever  J.C.Cervantes
4.990 Ft
4.242 Ft
Kedvezmény: 748 Ft 15%

Always isn't forever J.C.Cervantes

4.990 Ft
4.242 Ft
Kedvezmény: 748 Ft 15%

Always isn't forever  J.C.Cervantes

Győzedelmeskedik-e az igaz szerelem a halál fölött?

Hart Augusto és Ruby Armenta gyerekkoruktól fogva jóbarátok és lelki társak. Már éppen az utolsó középiskolai évük küszöbén állnak, amikor Hart tragikus csónakbalesetet szenved és vízbe fullad. Jóllehet az összetört Ruby tudja, hogy Hart az örök szerelme, mégis próbál továbblépni.

Hart sem tudja elengedni Rubyt..., és egy isteni közbeavatkozásnak köszönhetően második esélyt kap. Csakhogy ez nem olyan egyszerű, mint az, ha ismét életre keltik: Hart lelke ugyanis bekerül egy helyi rosszfiú testébe.

Amikor Hart Jamesonként tér vissza a városba. rádöbben, hogy nagyobb kihívást jelent majd Rubyt visszahódítani, mint képzelte. Először is megtiltották, hogy elárulja Rubynak az igazságot, és minden nappal, amit Jamesonként tölt, a Hartként leélt addigi élete egyre jobban elhalványul.

Bár Ruby gyászolja Hartot, nem tagadhatja, hogy valami vonzódást érez Jameson iránt. Bármennyire is nem akarja megérteni ezt a vonzalmat, lehetetlen nem tudomást venni róla. Vajon miért emlékezteti a fiú annyira Hartra? Ruby kétségbeesetten próbálja megfejteni, hogy a kötelék, ami Jamesonhoz fűzi, valóságos-e, és kezdi megnyitni a fiú előtt a szívét, de elég lesz-e a szerelmük, hogy áthidalja a kettejük közötti távolságot?

Gyártó:
Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.