Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

Alvó nimfa Ilaria Tuti
Kötési mód puha kötés
Kiadó Alexandra
Kiadás éve 2023
Terjedelme 544 oldal
Méret 135 mm x 208 mm x 38 mm
Vonalkód 9789635825745

Alvó nimfa Ilaria Tuti
5.999 Ft
5.099 Ft
Kedvezmény: 900 Ft 15%
Menny.:db

Alvó nimfa Ilaria Tuti

5.999 Ft
5.099 Ft
Kedvezmény: 900 Ft 15%
Menny.:db

Alvó nimfa Ilaria Tuti

Bár Teresa Battaglia lassan fél évszázada szolgál az olasz rendőrség kötelékében, és veterán nyomozóként elképesztő és bizarr gyilkosságok sorát oldotta meg, legújabb ügye még őt is megdöbbenti. Egy híres festő ritka művének felfedezése vesz váratlan fordulatot, amikor kiderül, hogy az egész eddig elveszettnek hitt, hetven évvel ezelőtt készült Alvó nimfát emberi vérrel festették.

A második világháború végnapjaiban készült festmény és a feltételezett gyilkos utáni nyomozás a Resia-völgybe, az ország egyik leginkább elszigetelt szegletébe viszi el Battagliát, és jobbkezét, Marini nyomozót, ahol a hósipkás bércek között mogorva, szűkszavú nép él, akik a mai napig titokzatos rituálékat folytatnak.

Amikor a gyilkos kis híján horogra akad, valaki emberszívet akaszt fel a völgy bejáratánál figyelmeztetés gyanánt: eddig és ne tovább! Teresának azonban nemcsak a könyörtelen gyilkossal kell szembeszállnia: lassanként cserben hagyja saját elméje, és olyasvalaki ül a nyakába, akiről már azt hitte, örökre megszabadult tőle. A teljesen összezavarodott főnyomozó már csak egy dologban lehet biztos: a tűz megtisztít...

Az elmúlt évek legnagyobb olasz krimiszenzációjának számító Teresa Battaglia-sorozat második része megmutatja, mennyi sötétség rejtőzhet az emberi szívek mélyén.

Várható szállítás: 2024. április 19.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.