Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

A Tündérkirály rejtélye Ava Reid
Kötési mód keménytábla
Kiadó Anassa Könyvek
Kiadás éve 2023
Terjedelme 352 oldal
Méret: 135 mm x 208 mm x 26 mm
Vonalkód 9786156507181

A Tündérkirály rejtélye Ava Reid
4.980 Ft
4.233 Ft
Kedvezmény: 747 Ft 15%
Menny.:db

A Tündérkirály rejtélye Ava Reid

4.980 Ft
4.233 Ft
Kedvezmény: 747 Ft 15%
Menny.:db

A Tündérkirály rejtélye Ava Reid

Effy-t, az építészhallgatót sok mindennek nevezték már: hazugnak, cédának, problémás fiatal nőnek, de ő mindenekelőtt túlélő. Amikor megpillant egy pályázati hirdetést kedvenc írója, Emyrs Myrddin családi birtokának megtervezésére, biztos benne, hogy ez a végzete. A férfi leghíresebb művének, az Angharadnak - ami egy lányról szól, aki beleszeret a Tündérkirályba -, szakadt, szamárfüles példánya állandóan Effy éjjeliszekrényén hever. Míg mások kitalációként olvassák a történeteit, a lány tud valamit, amit ők nem: a Tündérkirály valóságos.

Amikor Effy megérkezik a Hiraeth Kúriába, egy süllyedő házba az éhező tenger szélén, találkozik egy földhözragadt, fiatal akadémikussal, Preston-nal, aki azzal a szándékkal érkezett, hogy bebizonyítsa, a lány kedvenc írója csaló volt. Preston a tanulmányainak szentelte az életét, nem hisz a végzetben vagy a mágiában.

Azonnal versengeni kezdenek; a levelek, könyvek és naplóbejegyzések alapján rakosgatják össze a nyomokat, de sötét erők, mind halandó, mind mágikus egyaránt összeesküvést szőnek ellenük, és az igazság mindkettőjüket a vesztükbe sodorhatja.

Várható szállítás: 2024. május 29.
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.