Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

A révész  Justin Cronin

Eredeti cím: The Ferryman
Fordító: Varró Attila
Kiadó: Fumax Kiadó
Oldalak száma: 486
Megjelenés: 2023. november 27.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789634703419
Méret: 198 mm x 142 mm 

A révész Justin Cronin
6.995 Ft
5.946 Ft
Kedvezmény: 1.049 Ft 15%
Menny.:db

A révész Justin Cronin

6.995 Ft
5.946 Ft
Kedvezmény: 1.049 Ft 15%
Menny.:db

A révész Justin Cronin

A szabadulás New York Times-bestseller szerzője, Justin Cronin ezúttal egy önálló, lélegzetelállító sci-fi regénnyel jelentkezik egy eldugott, utópikus társadalomról, ahol a jólétnél semmi sem fontosabb, még az igazság sem...

Az óceán által körbeölelt Prosperát a Tervező néven ismert, rejtélyes zseni építette. A sziget menedéket kínál a hanyatló külvilág borzalmaitól: azok a szerencsések, akik Prospera polgárainak mondhatják magukat, hosszú és boldog életet élnek. Fizikai és mentális állapotukat beépített érzékelők figyelik, és amikor 10 százalék alá csökken az élettani értékük, a nyugalmazási szerződés értelmében a Gyámtelepre kerülnek, hogy testileg-lelkileg újjászületve léphessenek be egy új létezésbe.

Proctor Bennett a Társadalmi Szerződések részlegénél dolgozik révészként. Az ő feladata a nyugalmazás végrehajtása: tapintatosan vezeti az utolsó útjukra induló nyugalmazottakat, de ha szükséges, ki is kényszeríti a nyugalmazást.

Proctorral azonban nincs minden rendben. Egyfelől álmodik, holott ez nem volna lehetséges Prospera polgárai számára. Másfelől vészjóslóan zuhan az élettani értéke. Amikor pedig eljön az a nap, amikor saját apját kell nyugalmaznia, az egy zavarba ejtő, rejtélyes üzenetet hagy hátra, mielőtt feltuszkolják a kompra.

A tökéletesnek tűnő rendszer napról napra repedezni látszik, Proctor pedig elkeseredetten az igazság nyomába veti magát - amíg még nem késő.

Várható szállítás: 2024. május 29.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.