Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

A mérgezett gyalog - Medúza-krónikák 3. John Cure
Kötési mód puha kötés
Kiadó Álomgyár Kiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelme 384 oldal
Méret 130 mm x 200 mm x 0 mm
Vonalkód 9789635704507

A mérgezett gyalog - Medúza-krónikák 3. John Cure
5.999 Ft
5.099 Ft
Kedvezmény: 900 Ft 15%
Menny.:db

A mérgezett gyalog - Medúza-krónikák 3. John Cure

5.999 Ft
5.099 Ft
Kedvezmény: 900 Ft 15%
Menny.:db

A mérgezett gyalog - Medúza-krónikák 3. John Cure

Az ukrán határ mellett erdei túrázók egy csoportja egy kiégett furgonban három elszenesedett holttestre bukkan. A törvényszéki vizsgálatok során kiderül, hogy az áldozatokat agyonlőtték, és a testükben egy eddig ismeretlen, halálos vírus található. Pszichés zavarok miatt leszerelt katonák és titkosszolgálati főtisztek maroknyi csoportja egy titkos radikális szervezetet hozott létre Hunnia Ostora néven. Terrortámadásra készülnek Magyarország területén. Az a tervük, hogy szabadon engednek egy gyilkos vírust.

Huszti Nimródot a legutóbbi akciója során elkövetett fegyelemsértés vétsége miatt eltávolították a titkosszolgálat kötelékéből. A terroristacsoport vezetői aktív elhárítótiszteknek adják ki magukat, így tévesztik és nyerik meg egy veszélyes küldetéshez a férfit. Hamarosan Nimród számára is nyilvánvalóvá válik, hogy a csoport tagjai valójában terroristák, akik biológiai fegyverekkel akarják megtámadni Budapest legforgalmasabb helyeit. A szálak a politikai és gazdasági elit legmagasabb köreihez vezetnek. Egy nagyszabású összeesküvés körvonalazódik.

Huszti Nimród, a Medúza-krónikák harmadik történetében élete legnehezebb küzdelmére kényszerül, amelyből valószínűleg nem kerülhet ki győztesen.

John Cure, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt író, a feszültségkeltés mestere, Magyarország egyik legnépszerűbb pszichothriller írója. A Medúza-krónikák című bűnügyi thrillersorozat kötetei nem hiányozhatnak egyetlen krimi- és thrillerkedvelő olvasó könyvgyűjteményéből sem!

Várható szállítás: 2024. április 19.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

John Cure

John Cure (Győrffy-Kiss József) Dugonics András irodalmi díjas író, kriminálpszichológiai és támadáselhárítási szaktanácsadó

1977. október 14-én született Mátészalkán.
21 éves koráig egy Mátészalka melletti kis településen élt, majd Nyíregyházára költözött és jelenleg is a megyeszékhely közvetlen vonzáskörzetében él. Felsőfokú tanulmányait a Nyíregyházi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékén és a Milton Friedman Egyetem Nemzetközi és Politikatudományi Tanszékén folytatta.

Kalandos és lázadó ifjúságát követően egyik gyerekkori nagy álma megvalósításaként 2001-től néhány évig rajzfilm- mozdulattervezőként dolgozott európai és amerikai rajzfilmsorozatokban, azután egy kommunikációs cég vezetője lett. Ezt követően közel tíz évig kormányzati háttérszervezetek és nemzetközi cégcsoportok, valamint civil szervezetek főtanácsadójaként, operatív igazgatójaként, majd stratégiai igazgatójaként dolgozott.

Jelenleg az írás mellett egy bűnmegelőzéssel és védelmi kutatással foglalkozó szervezet vezető tisztségviselője. Szakterülete az információs hadviselés, a terrortámadások elkövetőinek személyiség- lélekrajza, valamint az emberkereskedelem elleni fellépés.
2011 óta a Nemzetközi Rendőrség Szervezetének tiszteletbeli tagja.
2013 óta tagja a Magyar Rendészettudományi Társaságnak (MRTT), valamint a Magyar Hadtudományi Társaság (MHTT) Nemzetbiztonsági Szakosztályának.

John Cure köztudottan nagy állatbarát hírében áll, vidéki otthonában tucatnyi cica és kutyus talált menedékre a biztos halál elől. Az írás mellett igazi kikapcsolódást nyújt számára a természet, a nyírségi vidéki élet. Kedvenc elfoglaltságai közé tartozik az olvasás, a természetjárás, az aktív sportolás: futni jár, valamint húsz éve űz különböző küzdősportokat. A hobbiként induló regényírás mára már egy igazi sikertörténetté nőtte ki magát, és a kiteljesedés egy újabb lehetőségét jelenti a szerző számára.

Első regénye Hontalan lelkek címmel 2006-ban jelent meg, de ezt követően hosszabb ideig nem publikált. A regényírással 2015-ben kezdett újra foglalkozni, és új könyvei azóta is rendre vezetik az eladási sikerlistákat.

Eddig megjelent könyvei:
Hontalan lelkek - Hontalan lelkek trilógia 1. (első kiadás 2006; második kiadás 2016; harmadik kiadás 2020)
A Gonosz új arca (első kiadás 2015, második kiadás 2019)
A fekete esernyős férfi (első kiadás 2016, másdoik kiadás 2021)
Rekviem egy halott lányért - Hontalan lelkek trilógia 2. (első kiadás 2017; második kiadás 2021)
A boszorkány hagyatéka (első kiadás 2018; második kiadás 2022)
A lány, akit élve ástak el – Medúza krónikák I. (első kiadás 2019, második kiadás 2022)
Démonok ivadéka - Hontalan lelkek-trilógia 3. (2021)
Hamu (2021)

Díjak, jelölések:

Dugonics András Irodalmi Díj - I. helyezett "Horror regény kategória" (2020)
Zsoldos Péter- díj jelölés (2017)
Aranykönyv jelölés (2017)
Aranykönyv jelölés (2018)

FB oldala: https://www.facebook.com/johncureonline
Instagram oldala: @john.cure
Blog: https://johncure.blog.hu

Leírás

A mérgezett gyalog - Medúza-krónikák 3. John Cure
Kötési mód puha kötés
Kiadó Álomgyár Kiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelme 384 oldal
Méret 130 mm x 200 mm x 0 mm
Vonalkód 9789635704507

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.