Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

A lányok Alex Michaelides

Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Sorozat: Pulse válogatás
Oldalak száma: 336
Megjelenés: 2024. május 28.
Kötés: puha táblás
ISBN: 9789634998013
Méret: 209 mm x 137 mm x 22 mm 

A lányok Alex Michaelides
5.999 Ft
5.099 Ft
Kedvezmény: 900 Ft 15%

A lányok Alex Michaelides

5.999 Ft
5.099 Ft
Kedvezmény: 900 Ft 15%

A lányok Alex Michaelides

Edward Fosca gyilkos. Marian biztos ebben. De Fosca elérhetetlen. A Cambridge University jóképű és karizmatikus görög dráma professzorát egyaránt imádják a kollégái és diákjai is - különösen a női diákokból szerveződő titkos társaság, a The Maidens tagjai vannak érte oda.

Mariana Andros egy zseniális, de zaklatott terapeuta, aki minden figyelmét a The Maidensre irányítja, amikor az egyik tagot, Mariana egy barátjának unokahúgát, Zoét, holtan találják Cambridge-ben.

Mariana, aki egykor maga is az egyetem diákja volt, hamarosan gyanakodni kezd, hogy a boltívek és tornyocskák idilli szépsége és az ősi tradíciók felszíne alatt valami vészjósló rejtőzik. Egyre biztosabb lesz benne, hogy az alibije ellenére Edward Fosca követte el a gyilkosságot. De miért támadná meg a tanár az egyik diákját? És miért tér vissza újra és újra Perszephoné istennő rítusaihoz, és az alvilágba tett útjához?

Amikor egy újabb holttest kerül elő, Mariana rögeszméje, hogy bebizonyítsa Fosca bűnösségét, elszabadul, és veszélybe sodródik a hitelessége és a legszorosabb barátsága is. De Mariana eltökélten meg akarja állítani a gyilkost, még ha mindent el is veszít közben - akár a saját életét.

Gyártó:
Elérhetőség: Megjelenés után vásárolható
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.