Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

A követ - Tobias S. Buckell

Fordító: Szántai Zsolt
Kiadó: Tuan Könyvkiadó
Sorozat: Halo
Megjelenés: 2023. december 14.
ISBN: 9789635890705
Terjedelem: 400 oldal
Méret: 200 mm x 130 mm x 20 mm 

A követ - Tobias S. Buckell
5.990 Ft
5.092 Ft
Kedvezmény: 898 Ft 15%
Menny.:db

A követ - Tobias S. Buckell

5.990 Ft
5.092 Ft
Kedvezmény: 898 Ft 15%
Menny.:db

A követ - Tobias S. Buckell

Hat év telt el a Szövetség ellen vívott háború lezárása óta... és mégis, a Carrow bolygón, a Közös Megszállási Zóna szélén fekvő világon hirtelen egy új, döntő jelentőségű csata robban ki. Az emberi telepesek és az idegen sangheilik már eddig is csak komoly feszültségek közepette éltek együtt ezen a kolónián, s most ide érkezik az Egyesített Földi Kormány követe, Melody Azikiwe, aki megpróbál egy tartós békeszerződést tető alá hozni a két faj között.

Mivel azonban a sangheili faj különféle csoportjai polgárháborúba keverednek egymással, ezért Melodynak lehetősége nyílik végrehajtani a Haditengerészeti Hírszerzési Hivatal különleges küldetését: kiszabadítani a Szürke Osztag néven ismert SPARTAN-II-eseket, akiket a háború vége óta sztáziskapszulákban fogságban tart egy bosszúvágytól fűtött, ravasz elit flottaparancsnok.

Arra azonban senki sem számít, hogy a folyamatosan eszkalálódó helyzet egy még nagyobb, megállíthatatlan fenyegetés felfedezéséhez vezet - egy olyanhoz veszedelem felbukkanásához, amely már évezredek óta rejtőzik a bolygó felszíne alatt...

Várható szállítás: 2024. április 18.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.