Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

A kerti útvesztő Fiona Valpy
Kötési mód puha kötés
Kiadó Next21 Kiadó Kft.
Kiadás éve 2024
Méret 125 mm x 200 mm x 0 mm
Vonalkód 9786156606327

A kerti útvesztő Fiona Valpy
5.690 Ft
4.837 Ft
Kedvezmény: 853 Ft 15%
Menny.:db

A kerti útvesztő Fiona Valpy

5.690 Ft
4.837 Ft
Kedvezmény: 853 Ft 15%
Menny.:db

A kerti útvesztő Fiona Valpy

A háború alatt meg kellett őrizni a titkot - most viszont mindenkinek meg kell tudnia...

Toszkána, 1943. Beatrice-nek az volt az álma, hogy egy éven át külföldön angolt tanít, de a háború keresztülhúzta a számítását. Nem tudja elhagyni az országot, ezért a Villa delle Colombe-ban húzza meg magát, amelynek kertjében egy ciprusokból ültetett útvesztő található. Az épületben lakó kedves olasz pár többeket, felnőtteket és gyermekeket egyaránt beköltöztet biztonságosnak hitt otthonába. A háború előrehaladtával azonban a birtok lakói borzasztó dolgoknak lesznek tanúi.

2015. Tess férje elvesztését gyászolva, fájdalommal teli szívvel érkezik a villába. Beatrice ma is itt él, ő vigyáz a birtokra - megmutatja Tessnek, hogy ez a kert valódi gyógyír a lelki sebekre. Tess lassacskán kezdi jobban érezni magát. De odalesz a béke, mert megjelenik Marco, a villa tulajdonosa, aki ingatlanfejlesztők kezére akarja játszani a régi épületet.

Beatrice ráébred, ha feltárja a villa fájdalmas múltját, megakadályozhatja Marco tervét. Tess is megérti, hogy a Villa delle Colombe nem egyszerűen menedék volt, hanem igazi fáklya, amely beragyogott egy sötét időszakot. Vajon rá tudja venni Tess a tulajdonost, hogy adjon még egy esélyt a patinás helynek - és egyúttal a nő életébe is újra beköszönthet a boldogság?

"Megrendítő, ragyogó történet." - Woman's Own

"Valpy lenyűgöző stílusa életre kelti a kastélyt és a körülötte elterülő csodálatos kertet, amelyben ciprusfákból épült labirintus található." - Historical Novels Review

Várható szállítás: 2024. május 30.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.