Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében!

Leírás és Paraméterek

A Bíbor Hálózat Carmen Mola
Kötési mód puha kötés
Kiadó General Press Kft.
Kiadás éve 2024
Terjedelme 408 oldal
Méret 137 mm x 197 mm x 0 mm
Vonalkód 9789634528517

A Bíbor Hálózat Carmen Mola
4.990 Ft
4.242 Ft
Kedvezmény: 748 Ft 15%
Menny.:db

A Bíbor Hálózat Carmen Mola

4.990 Ft
4.242 Ft
Kedvezmény: 748 Ft 15%
Menny.:db

A Bíbor Hálózat Carmen Mola

"A világ valóban beteg. Erőszakhullám söpör rajta végig, akár egy vírus, és mindenkit megfertőz, aki kapcsolatba kerül vele."

Egy forró nyári napon Elena Blanco felügyelő, a Speciális Esetelemző Egység vezetője vérfagyasztó videóra bukkan egy kertvárosi család otthonában, a kamasz fiuk hálószobájában. Könyörtelen képsoroknak lesz szemtanúja egy fiatal lány kínzásáról, egészen az áldozat kivégzéséig. Az élő közvetítés mögött a Bíbor Hálózat nevű bűnszervezet állhat, amelynek Blanco felügyelő évekkel ezelőtt elrabolt fia is áldozatául eshetett...

Az Esetelemző Egység hónapok óta gyűjti az információkat a cigány menyasszonyok ügyében felbukkanó Bíbor Hálózatról, amely válogatott kegyetlenségekről készült közvetítésekkel kereskedik az internet sötét oldalán. Elena igyekszik titokban tartani a társai előtt a legnagyobb félelmét: hogy a fiát azóta teljesen körülfonta a hálózat ragacsos pókhálója, és a saját képére formálta a szervezet. A felügyelőnő kétségbeesetten próbál egyensúlyozni a csapat egyben tartása és az eltűnt gyermeke utáni, sokszor reményvesztett nyomozásban.

A legyek menyasszonya folytatásában az első résznél is hátborzongatóbb történetszálakkal térnek vissza a Carmen Mola álnév alatt alkotó, Planeta-díjas spanyol krimiszerzők.

 

Várható szállítás: 2024. április 19.
Gyártó:
Elérhetőség: Szállítási idő 3-5 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény.